Deloittes transfer pricing-team søger en ambitiøs trainee til afdelingen i København

Vil du arbejde i landets førende revisions- og rådgivningsvirksomhed med udgangspunkt i skatterådgivning for internationale koncerner? Så er dette jobbet for dig.

What impact will you make?
Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab. 

Dit team
På landsbasis er vi ca. 250 medarbejdere i Tax & Legal fordelt på områderne Global Business Tax, Transfer Pricing, Global Employer Service (personskat), Tax Management Consulting samt Indirect Tax (moms, told og afgifter). Vi arbejder i et dynamisk og internationalt miljø med en uformel omgangstone. Vi har højt til loftet og tilbyder et spændende karriereforløb med faglige udfordringer og personlig udvikling, hvor kvalitet, tværfaglighed og samarbejde er i højsædet.

Deloittes transfer pricing-team består af både økonomer og jurister. Vi rådgiver om, hvordan koncerner effektivt og forretningsmæssigt strukturerer, prisfastsætter, dokumenterer og forsvarer deres koncerninterne transaktioner. Vores transfer pricing-team består af ca. 30 personer og er fordelt på to afdelinger i henholdsvis København og Aarhus.

Dine opgaver
Som trainee i Deloittes transfer pricing-afdeling vil du komme til at arbejde med forskelligartede transfer pricing-relaterede projekter. Du vil komme til at indgå i en velfungerende gruppe, hvor vi løser opgaver på tværs og i teams. Omgangstonen er uformel, og vi lægger vægt på at have det sjovt, mens vi arbejder. Du vil få en central rolle i forbindelse med dataindsamling og analysearbejde, og du vil få indblik i forskellige aspekter af transfer pricing. Vi ser trainees som et af flere led i vores rekrutteringsstrategi, og det er derfor hensigten, at du løbende oparbejder en viden og erfaring, der medvirker til, at du efter endt uddannelse vil kunne fortsætte som konsulent i vores transfer pricing-team.

Vores ledelsesfilosofi er, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau. Du vil derfor i en karriere hos Deloitte konstant blive udfordret og derved udvikle dig.

Dine kvalifikationer

  • Du studerer cand.merc.(jur.) eller lignende.
  • Du forventer at afslutte studiet inden for 12-24 måneder.
  • Du har interesse for skatteretten og/eller økonomi. Det vil være en fordel, men ikke et krav hvis du i løbet af dit studie har haft fokus på transfer pricing gennem opgaveskrivning, studiejob eller lignende.
  • Du behersker endvidere dansk og engelsk på højt niveau, både skriftligt og mundtligt.
  • Du kan arbejde ca. 15 timer om ugen med gensidig fleksibilitet.
  • Du kan tiltræde stillingen snarest muligt, gerne 1. september 2018.

Impact that matters
Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.       

Kontakt og ansøgning
Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er den 15. august 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte director Jesper Skovhus på telefon 20 74 28 04, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 

 
Ansøgningsfrist: 01-08-2018
Arbejdstid: Deltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: