Deloittes transfer pricing-team søger en konsulent til afdelingen i København

Vil du arbejde i landets førende revisions- og rådgivningsvirksomhed med udgangspunkt i skatterådgivning for internationale koncerner? Så er dette jobbet for dig.

What impact will you make?
Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab. 

Dit team
På landsbasis er vi ca. 250 medarbejdere i Tax & Legal fordelt på områderne Global Business Tax, Transfer Pricing, Global Employer Service (personskat), Tax Management Consulting samt Indirect Tax (moms, told og afgifter). Vi arbejder i et dynamisk og internationalt miljø med en uformel omgangstone. Vi har højt til loftet og tilbyder et spændende karriereforløb med faglige udfordringer og personlig udvikling, hvor kvalitet, tværfaglighed og samarbejde er i højsædet.

Deloittes transfer pricing-team består af både økonomer og jurister. Vi rådgiver om, hvordan koncerner effektivt og forretningsmæssigt strukturerer, prisfastsætter, dokumenterer og forsvarer deres koncerninterne transaktioner. Vores transfer pricing-team består af ca. 30 personer og er fordelt på to afdelinger i henholdsvis København og Aarhus.

Dine opgaver
Du skal være med til at rådgive internationale virksomheder inden for alle aspekter af skat med base i transfer pricing. Vores kunder består af en bred vifte af både store og mellemstore internationale virksomheder. Vi arbejder med spændende og varierede opgaver i et fagligt og forretningsmæssigt miljø, som hele tiden er under forandring.

Vi kan tilbyde dig et job med store muligheder for personlig og faglig udvikling inden for et af de væsentligste rådgivningsområder i dag og i fremtiden. Du vil sideløbende med arbejdet indgå i vores uddannelsesprogram inden for skat, Deloitte Advanced Tax School, som foregår i Danmark. Herudover vil du også deltage i vores internationale transfer pricing-kurser i EMEA regi.

Vores ledelsesfilosofi er, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau. Du vil derfor i en karriere hos Deloitte konstant blive udfordret og derved udvikle dig.

Dine kvalifikationer

  • Du er netop færdiguddannet, har maksimalt 2 års erfaring eller forventer inden for den kommende tid at blive cand.merc.(jur.) eller lignende.
  • Du har en profil, der spænder bredt inden for skatteretten og/eller økonomi.
  • Du behersker dansk og engelsk på højt niveau, både skriftligt og mundtligt.
  • Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du i løbet af dit studie har haft fokus på transfer pricing gennem opgaveskrivning, studiejob eller lignende.
  • Du kan tiltræde stillingen snarest muligt, gerne 1. oktober 2018.

Impact that matters
Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.       

Kontakt og ansøgning
Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er 1. september 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte director Jesper Skovhus på telefon 20 74 28 04, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 
Ansøgningsfrist: 01-08-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: