Sprogkonsulent til Deloitte Consulting

Kunne du tænke dig et job, hvor du får lov til at udnytte både dine faglige og menneskelige kompetencer? Og vil du indgå i et afvekslende samarbejde med kolleger med forskellige baggrunde? Så er en stilling som sprogkonsulent i Deloitte Consulting måske noget for dig.

What impact will you make?
Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.

Dit team
Vi er et team, der i en central administrativ funktion supporterer cirka 700 konsulenter, og vi søger nu en kollega til at indgå i sprogteamet.

Dine opgaver
Dine arbejdsopgaver vil primært omfatte korrektur på dansk og engelsk af præsentationer, rapporter og korrespondance. Derudover kan der forekomme oversættelsesopgaver (dansk/engelsk).

Der er tale om en krævende og udfordrende stilling med gode muligheder for at udvikle sig, og derfor søger vi en kompetent, udadvendt og ansvarsbevidst person med perfekte dansk- og engelskkundskaber. Vi lægger stor vægt på hurtighed og præcision, og at du er i stand til at arbejde selvstændigt og struktureret – også i pressede situationer.

Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau.

Dine kvalifikationer

  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, for eksempel cand.ling.merc. eller cand.mag. (i engelsk) eller tilsvarende bacheloruddannelse.
  • Du har relevant erhvervserfaring.
  • Du behersker korrekt dansk og engelsk.
  • Du er serviceminded og samarbejdsvillig og har et godt humør.
  • Du er fleksibel og i stand til at yde en ekstra indsats.
  • Du har indgående kendskab til Officepakken.

Deloitte Consulting
Deloitte Consulting er en del af Deloitte Danmark og er et af Danmarks førende konsulenthuse. Vi er cirka 700 konsulenter, der hjælper vores kunder med at realisere deres strate¬gis¬ke mål gennem rådgivning baseret på dyb faglig indsigt og indgående kendskab til en bred vifte af brancher. Vi leder, styrer og gennemfører projekter for en række af Danmarks største virksomheder og organisationer i både den private og den offentlige sektor.

Som medarbejder i en videnvirksomhed, der er anerkendt for at yde kvalificeret rådgivning og dyb faglig indsigt, er det afgørende, at du er opdateret om den nyeste viden og til stadighed udvikler nye kompetencer. Gennem uddannelse og ikke mindst udfordrende arbejdsopgaver udvikler du dig bredt og i dybden indenfor dit faglige speciale.

Vi stiller høje krav til faglighed, kvalitet og service for altid at være i stand til at give vores kunder den bedste løsning, også undervejs i processen. Derfor er det afgørende, at du altid overvejer, hvordan du løser en opgave bedst muligt – og så alligevel en tand bedre. Der er masser af udfordringer, og du kan altid regne med, at der står kolleger klar til at hjælpe dig i processen. Du er ansvarlig for at løse dine opgaver, men du er aldrig alene om det.

I Deloitte Consulting vægter vi det sociale miljø højt. Hvis du har lyst, kan du være med til eksempelvis at løbe, spille squash, smage på vin eller gå i biografklub med kollegerne. Du bruger en del tid sammen med dine kolleger, og derfor er det også vigtigt, at arbejde og udvikling suppleres med sociale aktiviteter og godt sammenhold.

Impact that matters
Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.

Kontakt og ansøgning
Send os din ansøgning, dit cv samt eventuelt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er 1. august 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og vi opfordrer dig derfor til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte sprogkonsulent Tina Holmen på telefon 51 39 30 96 eller sprogkonsulent Conni B. Kristiansen på telefon 30 93 51 70, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 
Ansøgningsfrist: 01-08-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: