Deloitte Legal søger en kollega til selskabsret og M&A i København

Vi har travlt hos Deloitte Legal og søger derfor efter en kollega til selskabsret og M&A, som kan indgå i vores team. Kan du gennemskue komplekse juridiske problemstillinger, og er du fagligt stærk? Har du ambitionerne og drivet, så har vi jobbet til dig.

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.

Dit team

Du bliver en del af Deloitte Legal, der sælger juridiske ydelser inden for en række forskellige fagområder og er en del af det globale Deloitte Legal med kontorer i mere end 72 lande. Vi er et team af professionelle og kvalitetsbevidste medarbejdere, der primært arbejder med selskabsret, ansættelsesret, fast ejendom og generel erhvervsret - og vores mål er altid at levere et produkt af høj kvalitet til vores kunder inden for den aftalte deadline.

Dine opgaver

Du vil yde juridisk rådgivning inden for selskabsret og M&A både til vores danske og udenlandske kollegaer i Deloitte netværket og til vores kunder. Du vil få opgaver inden for rådgivning om og udarbejdelse af transaktionsdokumenter, deltagelse i due diligenceprocesser samt anden relevant rådgivning i relation til salgs- og købsprocesser, ligesom du vil få opgaver inden for selskabsret i bred forstand.

Du skal være med til at styrke vores team inden for selskabsret og M&A, således at vi kan vækste yderligere inden for dette speciale. Rollen vil have et varierende, spændende og udviklende arbejdsindhold med stor mulighed for medindflydelse og ansvar. 

Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau.    

Dine kvalifikationer

Du er uddannet cand.jur eller cand.merc.jur, og vi forestiller os, at du har 2-6 års erfaring fra advokat- eller rådgivningsbranchen. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, er fagligt nysgerrig og let tilegner dig ny viden. Vi forventer, at du hurtigt kan danne dig et overblik over og gennemskue komplekse juridiske problemstillinger og processer. Du har gode kommunikative evner, både mundtligt og skriftligt, såvel på dansk som på engelsk. Vi har fokus på at levere værdi til vores kunder, og du skal være service-minded og i stand til at sætte dig i kundernes sted, når du rådgiver.

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er 1. august 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Forventet tiltrædelsestidspunkt er 1. september 2018. Du er velkommen til at kontakte Partner Helle Vestergaard Rasmussen på telefon +45 30 93 66 69, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 
Ansøgningsfrist: 01-08-2018
Tiltrædelse: 01-09-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: