Vi søger en HR assistent til vores Employee Lifecycle team

Har du interesse for HR, og har du mod på at tage fra i en travl og udfordrende hverdag, så er det måske dig, vi leder efter.

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvor du kan udfolde dine særlige interesser.

Dit team

HR & Talent supporterer Deloittes 11 kontorer og 2.650 medarbejdere i Danmark med alle HR-opgaver, lige fra tiltrækning og onboarding, til performance management og kompetenceudvikling. Arbejdsformen er kendetegnet ved, at der er højt til loftet, vi får jord under neglene og søger løbende at forbedre vores processer. Du vil blive en del af Employee Lifecycle teamet, som er maskinrummet i HR & Talent, med seks fastansatte og to studentermedhjælpere.

Vores inkluderende kultur er kernen i Deloitte og grunden til, vi kan kalde os et af livets vigtigste fællesskaber for vores medarbejdere. Vi værdsætter diversitet i baggrunde, erfaringer og ideer og fremelsker en kultur, hvor alle kan bringe deres autentiske jeg med på arbejde.

Dine opgaver

Som en del af Employee Lifecycle får du en udfordrende og afvekslende arbejdsdag, hvor du leverer kerneydelser via et internt helpdesk supportsystem. Dine arbejdsopgaver vil derfor blandt andet involvere administration af Deloittes bruttolønsordning, rådgivning til forretningen omkring Deloittes bilordning, udarbejdelse af kontrakter samt andre juridiske dokumenter, arkivering af medarbejderdokumenter og andre administrative dag-til-dag opgaver. Du supporterer teamet med hjælp til de administrative opgaver og indgår i den daglige opgaveløsning.

Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvor du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau. Vi tilbyder masser af udfordringer og udvikling, og du vil have løbende dialog med forretningen såvel som resten af HR & Talent.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os at du er kontoruddannet og brænder for HR. Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling, har et godt kendskab til HR-jura og har en positiv indstilling og menneskelige kompetencer. Det er et krav, at du trives med at arbejde med administrativ HR. Du behersker dansk og engelsk på højt niveau både mundtligt og skriftligt.

Vi ønsker, at du er detaljeorienteret, har en god ordenssans og går op i at levere et produkt at høj kvalitet. Du er god til at forstå kundens behov og er serviceminded i dit arbejde. Du formår at bevare overblikket og kan strukturere og prioritere dine opgaver effektivt. Desuden tager du forandringer med et smil og er vant til at arbejde i et højt tempo.

Det er en fordel, at du har erfaring inden for HR-administration og at du trives med administrative opgaver.

Vi tilbyder

Mulighed for personlig og faglig udvikling, og at blive en del af et dynamisk team med stærkt forretningsfokus, faglig stolthed og fællesskabsfølelse.

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er søndag d. 1. juli 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte teamleder Henriette Møller Christensen på telefon 30 93 45 00, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 
Ansøgningsfrist: 01-07-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: