Regnskabskonsulent

Kan du lide at have mange bolde i luften og betjene alle størrelser og typer af virksomheder? Er du regnskabsuddannet, og kan du med stor sikkerhed og præcision afstemme balancen fuldt ud? Har du styr på generelle momsregler? Deloitte Slagelse søger en Regnskabskonsulent med opstart hurtigst muligt.

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.

Dit team

Du vil blive en del af et kompetent team med fagligt dygtige og engagerede kollegaer, og du vil få et tæt samarbejde med dine kommende kollegaer i og uden for afdelingen.

Vores brede kundesammensætning gør, at vi kan tilbyde udfordringer på alle niveauer i et fleksibelt og dynamisk fagligt arbejdsmiljø.

Dine opgaver

Du vil få selvstændigt jobansvar med daglig kundekontakt samt eget ansvar for planlægning og udførelse af opgaverne. Du vil også få gode muligheder for personlig og faglig udvikling med både intern og ekstern efteruddannelse, herunder specielle kursusrækker målrettet din stilling og dine arbejdsområder.

Du vil få ansvar for din egen kundeportefølje, og du vil samtidig få flere større eller mindre ad hoc opgaver inden for regnskab og økonomistyring i forskellige brancher.

  • Controlling samt lidt bogføring
  • Afstemning af alle balanceposter
  • Indrapportering til offentlige myndigheder (moms, lønsum m.m.)
  • Klargøring af regnskab til revisor
  • Rapportering af regnskabstal til kunden

Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau.

Du vil få en høj grad af frihed - herunder fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsplads.

Dine kvalifikationer

Du er en erfaren og fagligt dygtig regnskabskonsulent. Du kan afstemme balancen, og du har styr på generelle momsregler. Det forventes, at du har erfaring med rapportering og controllerfunktionen.

Du er regnskabsuddannet, og du har opnået solid erfaring inden for området. Du fremtræder altid som en professionel sparringspartner hos og over for vores kunder. Du skal selvstændigt kunne håndtere 10 til 20 kunders bogholderi alt afhængig af størrelse, og du er naturligvis i besiddelse af gode generelle IT-færdigheder.

Du har fokus på kvalitet, og du har en naturlig struktureret tilgang til din opgaveløsning. Du kan holde hovedet koldt selv ved travlhed og i spidsbelastede perioder. Du evner at have mange bolde i luften, og du trives med afveksling mellem mere rutineprægede og mere komplekse arbejdsopgaver.

Du er udpræget serviceminded, og du har en positiv samarbejdsform. Det kan forventes, at arbejdet skal foregå både på vores kontor i Slagelse og ude hos vores kunder.

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er 04.07.2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte Senior Consultant Maja Barslev Christensen på telefon +45 30 93 47 54, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 
Ansøgningsfrist: 04-07-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Slagelse
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: