Studentermedhjælp til skatteafdeling i Esbjerg og Kolding inden for selskabsskat

Er du blandt de allerbedste på dit studie? Og har du interesse for selskabsskat? Så kan jobbet som studentermedhjælper i landets største revisionsfirma være noget for dig!

Vi søger to studentermedhjælpere i Kolding og én i Esbjerg med start 1. september 2018.

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.

Dit team

Deloitte Tax & Legal består af mere end 250 medarbejdere fordelt på forskellige fagområder; Cross Border Tax, Business Tax, Global Employer Services, Transfer Pricing, Indirect Tax og Legal Service.

Du bliver en del af Business Tax, hvor vi i alt er ca. 75 medarbejdere på nationalt plan. Indenfor Business Tax arbejder vi bl.a. med selskabsskat, personlige erhvervsdrivende, rådgivning af hovedaktionærer og velhavere. Vores kunder repræsenterer et bredt udsnit af lokale store, mellemstore og mindre virksomheder inden for forskellige brancher.

Dine opgaver

Dit arbejdsområde vil være delt mellem skattefaglige kundeopgaver og forefaldende interne opgaver af både faglig og administrativ karakter. Alle opgaver vil blive løst i tæt samarbejde med erfarne kollegaer.

Vi forventer, at du kan arbejde ca. 10-15 timer om ugen med gensidig fleksibilitet.

Vi har fokus på høj faglighed og personlig udvikling gennem målrettet intern og ekstern uddannelse samt de spændende daglige arbejdsopgaver. Vores ledelsesstil er uformel, og vi har en afslappet omgangstone - også selvom hverdagen indimellem er travl. Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau. 

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du studerer cand.jur., cand.merc.jur., cand.merc.aud. eller en anden relevant uddannelse, og har 1-2 år tilbage af din uddannelse.

Derudover forventer vi, at du:

  • Behersker dansk og engelsk på højt niveau - både skriftligt og mundtligt
  • Er ambitiøs, engageret og indstillet på en krævende hverdag

Vi vil prioritere kandidater, som har bopæl i nærheden af Esbjerg og Kolding.

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er 30. juni 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte Tax Partner Anders Bentzen (Esbjerg) på tlf. 3093 4640 eller Tax Partner Ole Møller Lauritzen (Kolding) på tlf. 2360 6003, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

Vælg område for at søge.
Skat (Esbjerg)
Skat (Kolding)
 
Ansøgningsfrist: 30-06-2018
Arbejdstid: Deltid
Arbejdsdage: Dag