Seniorkonsulent til Small Great Nation

Vil du være med til at åbne en fakta-baseret debat om Danmarks fremtid?

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.

Deloitte og tænketanken Kraka har startet et initiativ, der hedder Small Great Nation. Det handler om at starte en fakta-baseret debat om Danmarks udvikling: Hvordan sikrer vi velstand og sammenhængskraft i fremtiden? Fundamentet i projektet er analyser, primært med et samfundsøkonomisk fokus. Baseret på analyserne udkommer vi på events, i traditionelle og sociale medier og gennem cases, film og podcasts for at skabe en bred opmærksomhed og debat om vores resultater. Endelig mobiliserer vi andre organisationer og virksomheder til at deltage i udvikling af løsningsmuligheder i forhold til de emner, vi bringer til torvs. Alle vores resultater til nu er tilgængelige på sgnation.dk.

Dit team

Du kommer til at indgå i et lille fast team, som arbejder fuld tid med Small Great Nation initiativet. På længere sigt vil initiativet gå fra at være en selvstændig strategisk satsning til at blive forankret i konsulentforretningen. I den proces vil det samlede team blive en del af Deloitte Consulting, som allerede er nære samarbejdspartnere for initiativet.

Small Great Nation har højt til loftet. Der er plads til at lufte store ideer og tage fejl, og vi møder en ekstremt bred kontaktflade med et åbent sind. Det gælder både de mange forskelige eksterne samarbejdspartnere og alle dele af Deloitte fra skatterådgivning til cyber-sikkerhed. Særligt vigtigt er samarbejdet med Kraka-teamet, som fysisk er lokaliseret i Deloittehuset, hvor de løbende arbejder på de analyser, der udgør fundamentet for initiativet, og som vil være afsæt for de fleste af teamets aktiviteter.

Dine opgaver

Projektet har snart været i gang i et år, og vi oplever en stor interesse for at deltage, både internt og eksternt. Derfor udvider vi teamet med en konsulent, som kan bidrage til analyser, kommunikation og løsningsudvikling.

Analysearbejdet vil primært bygge videre på de rapporter, Kraka udarbejder som en del af projektet. Det kan eksempelvis handle om at udarbejde branche- eller by-specifikke perspektiver eller opstille strategiske scenarier til brug for kundedialog. Kommunikationsopgaverne handler om at forberede præsentationer, pressemateriale og indhold til de platforme, initiativet udkommer på, i et nært samarbejde med Deloittes forretningsledere og vores kommunikationsafdeling. Løsningsudviklingen er i sin spæde opstart men handler om at organisere og understøtte alliancer med en bred gruppe af offentlige og private aktører om specifikke emner, fx hvordan vi får omstillet arbejdsstyrken til fremtidens jobs.

Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvor du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau. Vi forventer at du kan tage et selvstændigt ansvar for at lede selvstændige analyser fra dag ét og er klar til at løfte et større og større ansvar for samarbejder og løsninger undervejs.

Dine kvalifikationer

Den ideelle konsulent kan bidrage til alle tre typer af opgaver, men behovet er opstillet prioriteret i den forstand, at analysekompetencer er vigtigst, og kommunikationsevner er næst-vigtigst.

Vi forventer, at du har en uddannelse, der gør dig komfortabel i en diskussion og formidling af samfundets store økonomiske spørgsmål, gerne som cand.polit eller cand.oecon. Desuden forventer vi, at du har en solid interesse for Danmarks udvikling og en bred indsigt i både kommercielle og politiske agendaer. Endelig foretrækker vi en kandidat, der har demonstreret disse evner gennem 3-5 års ansættelse i en relevant virksomhed eller organisation.

Desuden leder vi efter en personlighed, der er klar til at sætte sit præg på initiativet. En der ikke flyder med strømmen, men er klar til at udfordre med konstruktiv begejstring.

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er d. 1. juli 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte Erik Lind Olsen, Director og leder af Small Great Nation initiativet på telefon +45 27 87 21 18, hvis du har spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 
Ansøgningsfrist: 01-07-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: