Oversætter/korrekturlæser

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab.

Dit team

Du vil komme til at arbejde i afdelingen Risk Advisory. Risk Advisory er i rivende udvikling, og det samme er vores Business Support-funktion bestående af 11 dygtige medarbejdere. Du bliver en del af en dynamisk, ambitiøs og erfaren organisation, der lægger vægt på ordentlighed, fællesskab og høj kvalitet i alle sammenhænge.

Dine opgaver

Vi har i Business Support en bred vifte af opgaver, der alle medvirker til at understøtte vores forretning.

Opgaverne omfatter bl.a. korrekturlæsning og oversættelse (engelsk/dansk), udarbejdelse/opdatering af standarddokumenter og generel kvalitetssikring af dokumenter foruden mødekoordinering og administrative ad hoc-opgaver.

Du vil primært have fokus på korrekturlæsning og oversættelse af bl.a. it-tekniske rapporter, erklæringer, tilbud og salgsmateriale. Dit arbejde vil være et væsentligt led i kvalitetssikringen af det materiale, vi leverer til vores kunder.

Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvor du opfordres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau. Du vil referere til lederen af Business Support.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har erfaring som oversætter og korrekturlæser fra en lignende stilling, og at du er fortrolig med anvendelse af it og oversættelsesværktøjer.

Du har formentlig en baggrund som cand.ling.merc. i engelsk eller lignende.

Du har en systematisk og struktureret arbejdsstil og fungerer fint i et hektisk miljø med mange bolde i luften. Du har en positiv indstilling og er udadvendt og i stand til at kommunikere klart og effektivt på alle niveauer.

Vi forventer, at du har en konstruktiv og pragmatisk tilgang og samtidig formår at arbejde efter veldefinerede retningslinjer.

Derudover trives du i et job med mange snitflader og er god til at opbygge samarbejdsrelationer. Du er udadvendt, serviceminded og ønsker altid at levere højeste kvalitet.

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles mål - at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvalitet, integritet og innovation, og kun det bedste er godt nok. For vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit CV og andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er 3. juni 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte director Steen Reuss på telefon 40 31 06 69, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 

 
Ansøgningsfrist: 03-06-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: