SAP Finance Konsulent til Deloitte Consulting

Vil du have mulighed for at influere og præge forretningsområdets fremadrettede udvikling og have spændende nationale og internationale karrieremuligheder inden for SAP området? Så kig nærmere her.

Med flere end 18.000 SAP-eksperter i over 135 lande er Deloitte blandt SAPs mest værdsatte strategiske partnere. Derfor har SAP udnævnt Deloitte til den højeste strategiske alliancepartnerkategori, Global Partner - Services, og de anerkendte rådgivnings- og analysehuse Forrester og Gartner har udnævnt Deloitte til "Global Leader in SAP Services".

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine specifikke interesser.

Hos os vil du få mulighed for at blive en del af en virksomhed, som har stort fokus på at udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil blive en del af et kompetent team, som alle har stort fokus på at løse kundernes mest komplekse udfordringer.

Dit team

Vores team består af 10 SAP-eksperter som skal vokse betydeligt over de næste år. Vi står klar til at hjælpe virksomheder med at nå deres forretningsmål i forhold til at få det optimale ud af deres SAP-løsninger, gennem S/4HANA og Digital Tranformation. Deloittes SAP-eksperter leverer både forretningsrådgivning og tekniske implementeringskompetencer indenfor ERP, analytics, cloud-teknologi, masterdata management og mobile løsninger. Det betyder, at vi er med nogle gange på sidelinjen og andre gange i førersædet under hele processen fra indledende analyse af virksomhedens behov over strategi til implementering.

Hertil tror vi på, at ledelse eksisterer på alle niveauer, hvorfor den enkelte opmuntres til at tage ansvar og lede på netop deres udviklingsniveau. Derfor vil du få rig mulighed for at tage ansvar og vi sørger for, at du har adgang til de seneste automatiseringsteknologier og giver dig moderne metoder til at sætte dem i spil.

Ud over det hastigt voksende nære team i Danmark kommer du til at arbejde tæt sammen med internationale Deloitte kollegaer, da vi som oftest etablerer udvidede leveranceteams, når vi skal stille det bedste hold på vores kundeprojekter. 

Dine opgaver

I stillingen vil du i samarbejde med erfarne konsulenter blive tilkoblet større transformationsprojekter for forskellige globale kunder. Du vil blive ansvarlig for 'full life cycle' projekter fra indledende analyse til implementering hos kunden. I den indledende analyse vil du arbejde med business cases og road maps inden implementeringen. Der vil desuden være projekter, hvor du i højere grad vil indtage en rådgivende rolle og agere som den faglige specialist overfor kunden.

Det er helt essentielt for os, at du kommer godt fra start, og derfor vil du som ny medarbejder komme på Deloitte´s Young Consulting School og efterfølgende modtage løbende faglig træning.    

Dine kvalifikationer

Du har en relevant universitetsuddannelse indenfor Economics and Business Administration, Applied Economics and Finance (AEF), Finance and Accounting (FIR), Finance and Investment (FIN), civilingeniør, cand.scient eller lign. Du har 1-5 års erfaring med eller interesse for at arbejde med SAP Finans løsninger og teknologier og en generel forståelse for økonomi. Desuden besidder du gode kommunikationsevner både på dansk og engelsk.

Drevet af, at gøre en forskel

Vi er alle drevet af vores fælles formål - at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.        

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er 11 juni, 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte Senior Consultant Mette Falsig på telefon +45 51 29 62 08, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 

 
Ansøgningsfrist: 11-06-2018
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: