Dygtig revisor med interesse for betjening af mindre og mellemstore virksomheder

Sætter du faglighed højt? Drives du af glade og tilfredse kunder? Er du en god, sjov og samarbejdsvillig kollega? Så er det måske dig, vi leder efter. Vi øger vores markedsfokus på mindre og mellemstore virksomheder og kan tilbyde den rette medarbejder et udfordrende job i et fleksibelt og dynamisk fagligt arbejdsmiljø.

What impact will you make?
Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.

Dit team
Vi er knap 60 medarbejdere på Slagelse-kontoret, der servicerer mindre og mellemstore virksomheder. Hvis du tager ansvar og spiller med alle dine kompetencer, vil du opleve en organisation, der giver dig en unik mulighed for at udbygge dine kvalifikationer både fagligt og menneskeligt. I Deloitte har vi en uformel omgangstone, og da vi bruger meget tid sammen, prioriterer vi det sociale, så du får rig lejlighed til at deltage i sociale arrangementer. Arbejdet foregår i et højt specialiseret og fokuseret miljø på tværs af Deloitte.

Vores inkluderende kultur er kernen i Deloitte og grunden til, vi kan kalde os et af livets vigtigste fællesskaber for vores medarbejdere. Vi værdsætter diversitet i baggrunde, erfaringer og ideer og fremelsker en kultur, hvori alle kan bringe deres autentiske jeg med på arbejde. 

Dine opgaver
Du kommer til at indgå i betjeningen af mindre og mellemstore virksomheder - herunder også ejerdrevne virksomheder. Dine arbejdsopgaver vil ud over revisionsopgaver også omfatte assistance med forskellige rådgivningsopgaver mv. Du kommer til at indgå i teams med dygtige kolleger, som vil støtte dig i opstartsfasen og sidenhen vil sikre, at du bliver udfordret i takt med udviklingen af dine kvalifikationer og ambitioner.

Dine kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har min. 1-5 års praktisk erfaring fra tilsvarende stilling kombineret med et godt fagligt og teoretisk niveau fra din uddannelse, og måske er du i gang med/færdig med HD(R) eller cand.merc.aud.

Vi forventer herudover, at du har en naturlig struktureret tilgang til din opgaveløsning, og at du er en teamplayer med en positiv indstilling samtidig med, at du formår at tage det selvstændige ansvar, som jobbet kræver.

Impact that matters
Vi er alle drevet af vores fælles formål - at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.

Kontakt og ansøgning
Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er 25. maj 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte Thomas Schjølie Grüner på telefon +45 3093 4988, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 
Ansøgningsfrist: 25-05-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Slagelse
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: