Deloitte søger en årvågen og vedholdende studentermedhjælper med gode people-skills til at understøtte vores kommercielle indsats overfor små og mellemstore kunder

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser

Dit team

Vi tilbyder dig et udfordrende studiejob, der kræver noget af dig og som betaler rigeligt tilbage i viden og egenskaber, du med garanti kan anvende resten af din karriere. Hvis du tager ansvar og spiller med alle dine kompetencer, vil du opleve en organisation, der giver uden forbehold og som bygger dig op til at klare opgaverne. Her er en unik mulighed for at bygge kompetencer både fagligt og menneskeligt. I Deloitte har vi en uformel omgangstone og da vi bruger meget tid sammen prioriterer vi det sociale så du får rig lejlighed til at deltage i sociale arrangementer. Arbejdet foregår i et højt specialiseret og fokuseret miljø på tværs af Deloitte og med hele Danmark som din arbejdsplads.

Dine opgaver

Du får mulighed for at blive en del af et dynamisk og ambitiøst team der til dagligt har indflydelse på Deloittes strategi på markedet for små og mellemstore virksomheder og som leverer på tværs af alle ydelser. Teamet driver 4 afgrænsede segmenter i samarbejde med ledende partnere og indehavere – så hvis du vil udfordre dine omgivelser skal du stå på tæer. I jobbet er der brug for at være særdeles løsningsorienteret og handlingsorienteret også når bølgerne går højt. Til gengæld får du Danmarks dygtigste og mest behagelige kolleger til rådighed til at komme i mål.

 Opgaverne vil bl.a. inkludere:

 • Udarbejdelse og videreudvikling af analyser og rapporteringer
 • Udarbejdelse af markedsanalyser der understøtter vores strategi
 • Udarbejdelse af præsentationer
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af databaser
 • Understøttelse af vidensdeling på tværs af Deloitte
 • Ad hoc-opgaver Den forventede arbejdstid vil være 15-25 timer om ugen, men vi vil naturligvis være fleksible i forbindelse med dit studie.

Dine kvalifikationer

Da vi servicerer en stor del af partnerlaget stiller vi høje krav til os selv. Vores handlinger skal være professionelle, værdiskabende og til rette tid. De samme høje krav stiller vi til vores kommende studentermedhjælper. Den ideelle kandidat besidder derfor følgende kompetencer:

Faglige kvalifikationer:

 • Du er godt i gang med din bacheloruddannelse eller en anden uddannelse inden for business og økonomi
 • Du har allerede haft et relevant studiejob
 • Du har erfaring med markedsanalyser
 • Du har gode solide egenskaber i PowerPoint og Excel
 • Du er strategisk interesseret og synes kompleksitet er en udfordring snarere end en show-stopper
 • Du er velformuleret på dansk i både skrift og tale og i stand til at begå dig på engelsk

Personlige kvalifikationer:

 • Du går analytisk til værks og er struktureret i din opgavetilgang
 • Du har høje forventninger til dig selv - ligesom vi har
 • Du er tilpas serviceminded og meget vedholdende
 • Du har empati og er konstruktiv i samarbejdet med andre mennesker
 • Du er ikke bange for at tage ansvar og ved at du begår fejl, og er villig til at lære af dem

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles formål - at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.

Om Deloitte

Deloitte er medlem af det globale netværk Deloitte Touche Tohmatsu Limited, der er verdens største revisions- og rådgivningsvirksomhed med 264.000 medarbejdere. I Deloitte Danmark er vi 2.700 medarbejdere, der rådgiver ca. 30.000 kunder i Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory, Skat og Revision. Læs mere om Deloitte på www.deloitte.dk og om karriere i Deloitte på www.karriere.deloitte.dk

Ansøgning

Ansøgningsfristen er mandag den 23. april 2018, men vi kalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Glad Filtenborg på telefon +45 30 93 46 61. Send ansøgning, cv og foreløbige karakterer samt eventuelt andet relevant materiale til cfiltenborg@deloitte.dk

 
Ansøgningsfrist: 23-04-2018
Arbejdstid: Deltid
Arbejdsdage: Dag
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: