Lønteam søger teamleder

Passioneret leder. Talknuser til fingerspidserne. Er det dig?

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.

Dit team

I lønteamet er vi, ud over teamlederen, 3 fagligt dygtige, effektive og entusiastiske holdspillere. Lønteamet er en del af Deloittes HR & Talent-organisation, og varetager løn for ca. 2.700 funktionærer i Danmark og i Grønland.

Vores inkluderende kultur er kernen i Deloitte og grunden til, vi kan kalde os et af livets vigtigste fællesskaber for vores medarbejdere. Vi værdsætter diversitet i baggrunde, erfaringer og ideer og fremelsker en kultur, hvori alle kan bringe deres autentiske jeg med på arbejde.

Dine opgaver

Du vil som lønmedarbejder komme til at arbejde med alle aspekter af løn, herunder:

 • Teamledelse
 • Kvalitetssikring
 • Support til, og sparring med, organisationen om lønrelaterede spørgsmål
 • Lønbehandling af dansk og grønlandsk løn i SAP
 • Barsels- og dagpengerefusioner
 • Lønafstemninger
 • Udarbejdelse af diverse statistikker til internt og eksternt brug
 • Indberetning til offentlige myndigheder
 • Proaktiv procesforbedring og -dokumentation
 • Vedligeholdelse af lønsystem i samarbejde underleverandører
 • Vedligeholde teamets viden om lønforhold.
 • Ad hoc opgaver

Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau.

Din daglige arbejdsplads er på vores kontor i København, og du vil referere til chefen for HR & Talent, Michael Holst.   

Dine kvalifikationer

Du er hammer dygtig til løn og kan alt, hvad det at drive en lønafdeling indebærer. Som teamleder, er det vigtigt at du er dygtig til at motivere, strukturere, kompetenceopbygge og sikre stabilitet. Vi er et lille lønteam, og derfor er det vigtigt, at alle i teamet kan tage fra på kritiske opgaver ved ferie, orlov, sygdom og i spidsbelastninger. Vi lægger vægt på, at du er i stand til at udvikle teamet og teamets processer løbende. Det er også vigtigt, at du kan skabe gejst og godt humør. Du har indgående kendskab til relevant lovgivning, er omhyggelig, og går op i at lønbehandlingen sker korrekt.

Vi forestiller os, at du har flere års erfaring fra en lignende stilling, og har gode IT kompetencer, herunder er en erfaren bruger af SAP og Excel. I oktober implementerede vi KMD’s Opus Cloud løsning, hvorfor det er en fordel, men ikke afgørende, at du har kendskab til Opus. Har du erfaring med grønlandsk løn og kendskab til finansbogholderi er det ligeledes et plus. Vores koncernsprog er engelsk, så du forventes at kunne kommunikere på såvel dansk som engelsk.

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er d. 26. april 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte Michael Holst på telefon +45 30 93 49 95, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 
Ansøgningsfrist: 26-04-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: