Eventyrlysten statsautoriseret revisor til vores kontor på Grønland?

Tør du tage springet? Og har du lyst til nye eventyr, evnerne i orden og måske endda partnerpotentiale? Grønland er ikke til at overse.

Med sin strategiske beliggenhed og lækre naturressourcer har mange virksomheder et godt øje til Grønland. Som revisor hos Deloitte på Grønland vil du blive udfordret både fagligt, personligt og kulturelt - og vigtigst af alt er, at du får en oplevelse for livet.

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.

Jobbet

Vi søger en statsautoriseret revisor med partnerpotentiale til vores kontor i Nuuk.

I Deloitte Grønland vil du komme til at møde mange meget forskellige kunder i alle størrelser og blandt andet inden for luftfart, fiskeri, håndværk, turisme, detailhandel og offentlige organisationer. Du får rig mulighed for at brede dine generalist-kompetencer ud, tage ansvar og sørge for høj kundeservice, mens du får en oplevelse for livet.

Bredden i vores opgaver gør, at vi næsten altid kan møde dine ønsker om ansvar og udfordringer. Vores kunders administrative kapaciteter og kompetencer er vidt forskellige - og derfor er dine samarbejdsevner altafgørende. Du kan aldrig bare slå autopiloten til.

Dit team

Vi er knap 20 medarbejdere, der servicerer små, mellemstore og større virksomheder. Sammen har vi et stærkt socialt sammenhold, som vi også sætter pris på uden for arbejdstiden. Vi kan fx finde på at tage ud og sejle, gå på jagt eller vandre sammen for at nyde den grønlandske natur, og hvis du gerne vil nyde en god bog i ro og mag, er det naturligvis også helt på sin plads.

Vores inkluderende kultur er kernen i Deloitte og grunden til, vi kan kalde os et af livets vigtigste fællesskaber for vores medarbejdere. Vi værdsætter diversitet i baggrunde, erfaringer og ideer og fremelsker en kultur, hvori alle kan bringe deres autentiske jeg i spil. 

Dine opgaver

Vi søger en dygtig statsautoriseret revisor med erfaringen som revisor og rådgiver for små, mellemstore og store virksomheder. Hvis du er interesseret i det, vil du have mulighed for at arbejde med såvel den private som den offentlige sektor.

Du vil blive en væsentlig spiller på de kunder, som du arbejder med - og du vil have det overordnede ansvar for hele kundeforholdet, herunder planlægning og styring af revisionsopgaver.

Opgaverne omfatter såvel erklæringsopgaver som rådgivning om forretningsoptimering og skatteforhold.

Kunderne omfatter et bredt udsnit af det grønlandske erhvervsliv indenfor fiskeri, anlæg, handel og service.

Problemstillingerne er mangeartede. Dine samarbejdsevner er derfor altafgørende og du kan aldrig bare slå autopiloten til. I Grønland kommer to uger aldrig til at være ens.

Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau.

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er 27. april 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt.

Du er velkommen til at kontakte partner Claus Bech på +299 48 34 11 eller sende en mail på cbech@deloitte.dk, hvis du har spørgsmål til jobbet - også selvom du måske ikke er helt parat til at tage springet lige nu. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 

 
Ansøgningsfrist: 27-04-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Nuuk
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: