Studentermedarbejder med stærke kommunikative og kreative evner til CFO Services i Deloitte Consulting

Er du kreativ, kvalitetsbevidst og fleksibel? Tager du naturligt ejerskab, og kan du arbejde selvstændigt? Så er det måske dig, vi står og mangler til CFO Services i Deloitte Consulting  

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.  

Dine opgaver

Du vil arbejde tæt sammen med vores konsulenter og ledelsesgruppe i en alsidig rolle, hvor arbejdsopgaverne spænder over udarbejdelse af eksternt salgs- og tilbudsmateriale, intern kommunikation, ajourføring af interne lister/dokumenter/elektroniske biblioteker, der har relevans for salgs- og tilbudsprocesser, indhentning af oplysninger og data samt korte skriv til intranettet mv. Derudover kan der være behov for, at du understøtter ansvarlige job managers med dele af den faktiske tilbudsproces, herunder grafisk opsætning og formidling, hvor kvalitet og kreativitet er blandt nøgleordene.

Dine kvalifikationer

Du er i slutningen af din bachelor eller lige startet på din kandidat – gerne på en uddannelse med en kommunikationsfaglig vinkel. Du brænder for det, du laver og kan nikke genkendende til nedenstående:

  • Du er ambitiøs, detaljeorienteret og arbejder struktureret
  • Du har flair for layout, og du forstår sammenhængen mellem den skrevne tekst og det visuelle udtryk
  • Du tager ejerskab og er således i stand til at varetage din egen portefølje af opgaver
  • Du er stærk på skrift og kommunikerer fejlfrit på skriftligt dansk og engelsk
  • Du er vant til at arbejde i Microsoft Office, herunder særligt PowerPoint

Derudover er du udadvendt, serviceminded og ønsker altid at levere højeste kvalitet. Du er fleksibel og har forståelse for, at mængden af arbejde i perioder kan gå op og ned.

Vi tilbyder

En spændende og dynamisk hverdag med en stor snitflade i Danmarks – og verdens – største revisions- og rådgivningshus, hvor du kommer til at indgå i et ambitiøst team. Vi har et stærkt socialt miljø, en uformel omgangstone og højt til loftet, og du tilbydes gode rammer for faglig og personlig udvikling, hvor du selv kan være med til at definere dine udviklingsmuligheder.

Arbejdsomfanget er cirka 15-20 timer ugentligt, men kan variere i travle perioder.

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.

CFO Services er en service line med ca. 250 konsulenter i Deloitte Consulting, som hjælper ledende CFO'er med at forbedre deres økonomifunktioner, herunder samspillet med øvrig topledelse og forretningsenheder.

Vores CFO PowerHouse går i dybden med hele værdikæden – fra analyse og design til implementering, drift og optimering. Deloitte Danmark har ca. 2.700 ansatte, hvoraf godt halvdelen arbejder på vores kontor i København. De øvrige medarbejdere er fordelt på vores 10 regionale kontorer. Ud over revision har vi selvstændige afdelinger med konsulentydelser inden for skat, risikostyring, intern revision, consulting, økonomi, it og regnskab samt finansiel rådgivning m.m.

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er d. 26. februar 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte Senior Manager Kristine Kjer på telefon +45 30 93 53 42, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 
Ansøgningsfrist: 26-02-2018
Arbejdstid: Deltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: