Kvalitetschef – Quality & Risk Manager

Vil du være med til at lede Danmarks største konsulentvirksomhed på rette vej? Deloitte Consulting søger en Manager, der kan videreudvikle vores kvalitetssikringsmetode.

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.

Dit team

Du vil indgå i Quality & Risk Management (QRM) teamet i Deloitte Consulting og arbejde i tæt dialog og samarbejde med Consultings globale QRM team samt de partnere og projektledere der arbejder med kundeopgaver.

Dine opgaver

Du vil blive ansvarlig for at definere og udvikle Deloitte Consultings metode, processer og værktøjer til at styre vores forretning i forhold til kvalitet og risici. Du vil også få ansvaret for at følge op på vores største og vigtigste kundeopgaver, som en del af vores porteføljestyring.

Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau.    

Dine kvalifikationer

Du vil bl.a. have ansvar for:

  • Kvalitets- og risikostyringsmetoden. Vores samlede metode, processer og skabeloner. Fokus er på udvikling, standardisering og effektivisering af denne metode – bl.a. som led i en tilpasning til vore globale standarder.
  • Uddannelse af konsulenter og partnere samt løbende sparring med organisationen.
  • Planlægning og gennemførelse af kvalitetsreviews.
  • Projektporteføljestyring og rapportering af de største og vigtigste kundeopgaver samt rapportering til Global.
  • Opfølgning på kvalitetsstyring på vores kundeopgaver.
  • Den ideelle kandidat har erfaring med projekter – meget gerne fra jobbet som it-konsulent eller managementkonsulent – og brænder for at være med til at udvikle, professionalisere og globalisere Deloitte Consulting.

Du har en kandidatuddannelse og har i den forbindelse opnået gode resultater. Du har minimum 1-2 års relevant erfaring fra konsulentbranchen eller anden relevant erfaring, og du har overblik over hvad det vil sige at drive et projekt. Du er struktureret og selvstændig, har initiativ og er god til at kommunikere og formidle budskaber.

Du kender til projektarbejde i en konsulentlignende sammenhæng og har erfaring med eller interesse for kvalitetsledelse og risikostyring.  

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.        

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er 31. januar 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte Indehaver Mikkel Boe på telefon +45 22 20 24 94, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 

 
Ansøgningsfrist: 31-01-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: