Dygtige og dedikerede Junior Consultants søges til arbejde med kontroloptimering, compliance og intern revision

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.

Dit team

Du kommer til at arbejde i et team i Deloitte med specialister inden for intern revision og interne kontroller. Vi er ca. 25 konsulenter, som arbejder tæt sammen med førende danske og internationale virksomheder samt offentlige organisationer for at forbedre deres risikostyring med fokus på intern revision og interne kontroller.

Dine opgaver

Du kommer til at arbejde tæt sammen med beslutningstagere på tværs af både den offentlige og private sektor i Danmark og globalt. Du kommer til at arbejde med projekter indenfor intern revision og kontroloptimering, herunder intern revision af projektregnskaber. Gennem vores globale netværk er vi konstant på forkant med udviklingen indenfor disse områder, og du bliver eksponeret for utallige komplekse problemstillinger, hvor vi forventer at du bidrager aktivt med definition og levering af løsninger.

Gennem vores engagement og netværk bidrager vi til dagsordenen i Danmark og internationalt inden for intern revision og interne kontrol frameworks.

Dit arbejdssted vil være på vores kontor i Aarhus eller København. Da opgaverne løses i tæt samarbejde med vores kunder og internationale kolleger skal du forvente nogen rejseaktivitet.

Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau.

Dine kvalifikationer

Du er sandsynligvis i gang med en teoretisk uddannelse inden for bogføring, økonomi eller revision, f.eks. en HD i Business Administration (HD (R)), kandidatuddannelse i erhvervsøkonomi og revision eller en kandidatuddannelse i økonomi. Erfaring med revision. økonomi eller interne kontroller er en fordel.

Du er motiveret for at arbejde med intern kontroloptimering, compliance og intern revision og har en brændende lyst til at arbejde med de bedste indenfor dette felt og lære en masse. Du er samtidig vant til at arbejde i et højt tempo og med flere ting på en gang.

Du er passioneret omkring hele tiden at vokse og at være på forkant med udviklingen inden for intern revision, compliance og interne kontroller. Du nyder at være tæt på kunderne og etablere arbejdsforbindelser. Du tænker kreativt og kommer med produktive og effektive løsninger. Du er dedikeret og engagerer dig fuldt ud, hver gang og i alt hvad du gør.

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles formål - at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.       

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er 11. februar 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte Director, Nelli Andersen på telefon 22 20 24 20 eller Manager, Karina Pedersen på telefon 51 40 78 36, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

Vælg område for at søge.
Risk Advisory (Aarhus)
 
Ansøgningsfrist: 11-02-2018
Arbejdssted: København og Århus