Financial Controller til Operational Finance med kompetencer inden for financial controlling, regnskabsprocesser og SAP

Har du god forretningsforståelse og solid erfaring med månedsafslutning og regnskabsprocesser? Har du en god kritisk sans, og er kvalitet dit varemærke? Er du proaktiv og tager selvstændigt ansvar for at løse dine opgaver inden for deadline? - Så er det måske dig, vi leder efter.

Deloitte Finance i København søger en dygtig og ambitiøs Financial Controller.

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.

Dit team

Deloitte Danmark Finance består af Strategic Projects, Operational Finance (accounting), Corporate Reporting samt Commercial Insights (Business Partnering, Analytics og Commercial Excellence). Med reference til Head of Operational Finance vil du sammen med de øvrige 4 medarbejdere i Financial Controlling teamet have ansvaret for den finansielle controlling og regnskabsprocessen. Du vil have et tæt samarbejde med Business Partnerne og de øvrige teams i Operational Finance; Kreditor-, Debitor-, og Back Office teamet samt Partner Service.

Du bliver en del af en kompetent, ambitiøs og social Finance-afdeling på omkring 40 engagerede og dygtige medarbejdere, der i øjeblikket gennemgår en større transformation mod at blive mere proaktiv, forretningsvendt og værdiskabende for ledelsen og de enkelte forretningsenheder i Deloitte Danmark. Vi vil være Danmarks bedste Finance-afdeling.

I Finance har vi et højt niveau af fagekspertise med mange spændende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi arbejder dedikeret hver dag for at skabe værdi hos vores eksterne såvel som interne kunder i forretningen og ledelsen. Vi tilbyder en uformel arbejdsplads med en klar strategisk ambition og høj integritet.

Dine opgaver

Kerneopgaverne for Operational Finance består i at varetage de finansielle transaktioner, sikre fundament for økonomistyring samt aflæggelse af regnskaber. Som Financial Controller arbejder du med en bred vifte af opgaver inden for finansiel controlling, regnskabsanalyse og -rapportering, processer og IT.

I en kombination af selvstændigt- og teambaseret arbejde vil dine primære opgaver inkluderer udvikling, udarbejdelse og kvalitetssikring af:

 • Måneds-, kvartals- og årsrapportering
 • Cost controlling
 • Omsætnings-controlling
 • Likviditetsstyring
 • Deltage i budgetproces inkl. løbende afvigelsesforklaringer
 • Regnskabsudarbejdelse
 • Skat
 • Regnskabsprincipper og interne kontroller
 • Indberetninger til offentlige virksomheder
 • Procesoptimering
 • Deltagelse i projekter på tværs i Finance, fx SAP implementering
 • Ad hoc regnskabsanalyser mv.

Du bliver en aktiv spiller i teamet og får en vigtig rolle med at udfordre de etablerede processer og løsninger.

Dine kvalifikationer

Du har en videregående uddannelse inden for regnskab, controlling eller økonomi såsom cand.merc eller cand.polit. Du har 5+ års erfaring med ovenstående opgaver; væsentligst regnskabsopgaver såsom finansiel controlling og –rapportering, og du er rutineret bruger af Excel og SAP. Du kan forstå og formidle regnskabet på en overskuelig måde og være garant for høj kvalitet og rettidigt leverancer. Da du vil blive en del af en international koncern, er det ligeledes et krav, at du er fortrolig med engelsk i tale og skrift.

Du er faglig og analytisk stærk, har et personligt drive, gode kommunikationsevner og kan arbejde løsningsorienteret både på egen hånd og som en aktiv spiller i teamet. Du trives med de månedlige tilbagevendende opgaver i en økonomifunktion og motiveres af deltagelse i ad hoc opgaver og projekter. Du har evne til at arbejde i et højt tempo og med høj effektivitet. Du befinder dig godt i en travl og omskiftelig dagligdag, hvor du aldrig kommer til at kede dig.

Endelig brænder du for at indgå i et stærkt team for sammen med andre at sikre varig værdiskabelse i en spændende og kompleks forretning under udvikling.

Vi tilbyder

Som Financial Controller tilbyder vi et udfordrende job med personlige og faglige udviklingsmuligheder, hvor du bliver en del af en spændende transformationsrejse i Finance.

Vores inkluderende kultur er kernen i Deloitte og grunden til, vi kan kalde os et af livets vigtigste fællesskaber for vores medarbejdere. Vi værdsætter diversitet i baggrunde, erfaringer og ideer og fremelsker en kultur, hvori alle kan bringe deres autentiske jeg med på arbejde. Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau.

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder senest den 5. februar 2018. Hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Manager, Head of Operational Finance, Oksana Sieland på telefon +45 29 49 27 00 eller mail osieland@deloitte.dk. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 
Ansøgningsfrist: 05-02-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: