Project Assistant med flair for strategisk transformation i Finance

Besidder du klassiske projektkompetencer såsom at håndtere mange bolde i luften, at skabe struktur i projektplanlægningen, at arbejde selvstændigt og have mange interessenter? Evner du at forstå en strategisk retning men stadig have sans for detaljen? Kan du lide forandring, projekter samt at planlægge og koordinere opgaver? Smitter dit gode humør, og sætter du en ære i at levere en god service hver eneste gang? - Så er det måske dig, vi leder efter.

Deloitte Finance søger en dygtig Project Assistant til Strategic Projects med talent for projektstyring og kommunikation til at arbejde tæt op af ledelsen i Finance.

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.

Dit team

Vi søger en dygtig Project Assistant til Deloitte Danmark Finance. Afdelingen består af Strategic Projects, Operational Finance (accounting), Corporate Reporting samt Commercial Insights (Business Partnering, Analytics og Commercial Excellence). Med reference til Head of Strategic Projects vil du, sammen med teamet bestående af en teamleder og en senior projektmedarbejder, supportere hele Finance og ledelsen.

Du bliver en del af en kompetent, ambitiøs og social Finance-afdeling på omkring 40 engagerede og dygtige medarbejdere, der i øjeblikket gennemgår en større transformation mod at blive mere proaktiv, forretningsvendt og værdiskabende for ledelsen i de enkelte forretningsenheder i Deloitte Danmark. Vi vil være Danmarks bedste Finance-afdeling.

I Finance har vi et højt niveau af fagekspertise med mange spændende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi arbejder dedikeret hver dag for at skabe værdi hos vores eksterne såvel som interne kunder i forretningen og ledelsen. Vi tilbyder en uformel arbejdsplads med en klar strategisk ambition og høj integritet. Du vil hurtigt få et stort netværk i organisationen.

Dine opgaver

I rollen som Project Assistant i Strategic Projects bliver din rolle at understøtte Finance ledelsen og Strategic Projects teamet i vores rejse mod at blive Danmarks bedste Finance funktion. Opgaverne er mangeartede og varierende.

Som Project Assistant har du ansvaret for at:

  • Agere intern projektassistent på Finance Strategy Project programmet og (lære at) udarbejde PowerPoint præsentationer, herunder anvende struktureret story-telling
  • Varetage diverse administrationsopgaver og support til CFO
  • Håndtere projektplaner, kalenderstyring, mødebooking, diverse henvendelser mv.
  • Ansvarlig for at arrangere og facilitere events, møder, seminarer og workshops

Dine kvalifikationer

Du har en relevant uddannelse inden for styring af strategiske projekter eller kommunikation, eksempelvis cand.merc. Desuden har du erfaring fra en lignende rolle, hvor du igennem minimum et par år har opbygget kompetencer og opnået gode resultater inden for intern kommunikation, projektdeltagelse og -planlægning samt support af ledelsen. Du skriver og taler engelsk og dansk på et højt fagligt niveau.

Vi søger en udadvendt og ansvarsbevidst person, som arbejder struktureret. Du sætter en stolthed i dit arbejde og er kvalitetsbevidst. Du formår at arbejde selvstændigt og tage ansvar for egne arbejdsopgaver og deadlines, ligesom du er en problemknuser, der altid søger løsninger og gerne er innovativ. Du har menneskelig indsigt, er tillidsvækkende, serviceorienteret og evner at samarbejde på tværs af faglighed og forretning. Endvidere er du empatisk og har forståelse for forskellige baggrunde og erfaringer, er ambitiøs på egne og virksomhedens vegne, men har også en vis portion ydmyghed. Godt humør med et højt energiniveau kendetegner dig.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et udfordrende job med personlige og faglige udviklingsmuligheder. Du bliver en del af en dynamisk, ambitiøs og erfaren organisation, der lægger vægt på høj kvalitet i alle sammenhænge. For den rette profil vil der være en bred vifte af karrieremæssige udviklingsmuligheder – både inden for økonomifunktionen såvel som bredere i Deloitte.

Vores inkluderende kultur er kernen i Deloitte og grunden til, vi kan kalde os et af livets vigtigste fællesskaber for vores medarbejdere. Vi værdsætter diversitet i baggrunde, erfaringer og ideer og fremelsker en kultur, hvori alle kan bringe deres autentiske jeg med på arbejde. Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau.

Impact that matters

Vi er alle drevet af vore fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter til os ved at benytte vores online ansøgningsfunktion i linket herunder. Hvis du vil vide mere om jobbet, er du også velkommen til at kontakte Manager, Head of Strategic Projects, Alex Blicher Hansen, på telefon +45 30 78 20 70 eller mail alehansen@deloitte.dk. Du kan læse mere om at arbejde i Deloitte på www.karriere.deloitte.dk

 
Ansøgningsfrist: 05-02-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: