Mini CFO for Deloitte Consulting med stærk forretningsforståelse og talent inden for økonomistyring og business partnering

Tør du tænke nyt og udfordre gårsdagens løsninger? Er du proaktiv og tager selvstændigt ansvar for at løse dine opgaver i høj kvalitet? Smitter dit gode humør, og sætter du en ære i at levere en god service hver eneste gang? - så er det måske dig, vi leder efter.

Deloitte Finance i København søger en dygtig og ambitiøs Finance Business Partner til at besidde CFO-rolle for Consulting-forretningen.

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.

Dit team

Vi søger en dygtig Finance Business Partner til Deloitte Danmark Finance. Afdelingen består af Strategic Projects, Operational Finance (accounting), Corporate Reporting samt Commercial Insights (Business Partnering, Analytics og Commercial Excellence). Med reference til Head of Commercial Insight, vil du sammen med tre andre Finance Business Partnere og lederne af hhv. Analytics og Commercial Excellence indgå i den strategiske ledelsesgruppe, der sætter retning for og prioriterer Finance-indsatsen for at øge indtjeningen i forretningen. Du vil have et tæt samarbejde med topledelsen i Consulting og dygtige kollegaer i Analytics, Commercial Excellence og resten af DeloitteHuset.

Du bliver en del af en kompetent, ambitiøs og social Finance-afdeling på omkring 40 engagerede og dygtige medarbejdere, der i øjeblikket gennemgår en større transformation mod at blive mere proaktiv, forretningsvendt og værdiskabende for ledelsen i de enkelte forretningsenheder i Deloitte Danmark. Vi vil være Danmarks bedste Finance-afdeling.

I Finance har vi et højt niveau af fagekspertise med mange spændende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi arbejder dedikeret hver dag for at skabe værdi hos vores eksterne såvel som interne kunder i forretningen og ledelsen. Vi tilbyder en uformel arbejdsplads med en klar strategisk ambition og høj integritet. Du vil hurtigt få et stort netværk i organisationen.

Dine opgaver

Som Finance Business Partner indtager du en CFO-rolle for Consulting-forretningen, der sælger en lang række klassiske og nyskabende konsulentydelser til erhvervskunder i Danmark. Her bliver du en del af topledelsen og vil fungere som strategisk rådgiver inden for alle finansielle aspekter. Du vil således bidrage med finansiel indsigt, sparring og anbefalinger forankret i dyb forståelse for finansiel performance, strategisk kommerciel tænkning, og et analytisk mindset med henblik på at skabe bedre indtjening i Consulting-forretningen. Da det er en nyoprettet stilling, vil der i den første tid være markant fokus på opbygning, udvikling og etablering af rollen, bl.a. i samarbejde med ledelsen af Consulting.

I en kombination af selvstændigt- og teambaseret arbejde vil dine primære opgaver inkludere udvikling, udarbejdelse og kvalitetssikring af:

  • Finansiel sparringspartner for Consulting-forretningen
  • God økonomistyring i Consulting, bl.a. inden for igangværende arbejde
  • Rapportering og præsentation af finansiel performance inkl. budget
  • Drive alle finansprocesser mod Consulting-forretningen
  • Performance Management, herunder formidling af forretningens performance
  • Definere og scope finansielle- og forretningsrelevante analyser
  • Præsentationer af koncepter og anbefalinger
  • Projekter på tværs i Finance
  • Implementering af projekter i Consulting
  • Procesledelse og -optimering

Dine kvalifikationer

Du har en længere videregående uddannelse inden for forretningsledelse, økonomi eller strategi såsom cand.merc eller cand.polit. Du har 5-10 års erfaring med strategisk business partering, rapportering og performance management, herunder brug af Excel og Power Point. Du besidder matematisk flair, er stærk inden for analytisk og struktureret problemløsning, formidling/kommunikation og har en dyb kommerciel forretningsforståelse. Ydermere har du erfaring med projektledelse og optimeringsforløb, ligesom du gerne har arbejdet med interne transformationsrejser og skabt resultater i en forandringsproces.

Som Finance Business Partner formår du at udfordre konsensus og skabe forandringer samtidig med, at du evner at skabe en tæt tillidsbaseret relation til dine interessenter og få hele organisationen med i processen. For at kunne servicere forretningen og ledelsen bedst muligt, er det vigtigt, at du er fleksibel, serviceminded, har politisk flair og leverer høj kvalitet baseret på dine kunders ønsker og behov. Din stil er udadvendt, nysgerrig og proaktiv, og du evner at forstå mange detaljer samt at belyse en problemstilling fra et strategisk perspektiv, som du tilgår med godt humør, der gerne smitter af på andre.

Endelig brænder du for at indgå i et stærkt team for sammen med andre at sikre varig værdiskabelse i en spændende og kompleks forretning under udvikling.

Vi tilbyder

Som Finance Business Partner på Senior Manager niveau tilbyder vi et udfordrende job med personlige og faglige udviklingsmuligheder, hvor du bliver en del af en spændende transformationsrejse i Finance. Du får mulighed for at definere og opbygge en nyoprettet CFO rolle i Consulting-forretningen, hvilket giver en unik mulighed for, at du kan sætte dit eget præg på stillingen og arbejde med finansiel support over for nogle af landets skarpeste hoveder.

Med support fra Financial Analysts og Commercial Excellence Managers i Commercial Insights får du rammerne til at bruge mest mulig af din tid på strategisk sparring og formidling som trusted advisor og vil derfor have mindre fokus på rutineprægede driftsopgaver.

Vores inkluderende kultur er kernen i Deloitte og grunden til, vi kan kalde os et af livets vigtigste fællesskaber for vores medarbejdere. Vi værdsætter diversitet i baggrunde, erfaringer og ideer og fremelsker en kultur, hvori alle kan bringe deres autentiske jeg med på arbejde. Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau.

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.

Kontakt og ansøgning Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder til samtaler hver uge, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Annoncen lukkes, når den rette kandidat er fundet. Hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Director, Head of Commercial Insights, Lærke Aagaard Reenberg på telefon +45 30 93 40 49 eller mail lreenberg@deloitte.dk. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: