Vil du være Deloitte Sales nye studentermedhjælper?

Er du dygtig på dit studie? Har du opnået solide salgsresultater i tidligere ansættelser? Og har du ambitioner om at gøre karriere inden for Salg, Account Management og Key Account Management i rådgivnings- og konsulentbranchen? Så har vi jobbet til dig.

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.

Dine opgaver

I Deloitte Sales arbejder vi proaktivt med salg og forretningsudvikling. En af dine primære arbejdsopgaver vil være identificeringen, kvalificeringen og etableringen af kundemøder på beslutningstagerniveau. Men du vil også komme til at løse et bredt spektrum af research- og analyseopgaver, som løses i samarbejde og dialog med afdelingens konsulenter og øvrige studentermedhjælpere.

Du vil derfor, når erfaringen tillader det, arbejde som generalist i Deloittes omfattende services, og som specialist inden for salgsprocesser. Relationsopbygning og netværk vil derfor være en væsentlig del af din hverdag, både internt i forretningen og eksternt. 

Du vil det første år få en intensiv oplæring i Deloittes ydelser og vil indgå i et fast team, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med flere af vores Account Managers. Der vil på sigt også være mulighed for at deltage i salgsmøder og andre kundeaktiviteter.

Vi forventer, du kan arbejde mellem 20-25 timer om ugen. For den rette kandidat vil der være særdeles gode muligheder for fastansættelse efter endt studie.

Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau.

Dine kvalifikationer

  • Du er netop startet på, eller godt i gang med, din bacheloruddannelse eller en tilsvarende uddannelse - og har en ambition om at fortsætte på en relevant overbygning
  • Du har indgående erfaring med salg, telemarketing og/eller mødeetablering
  • Du har opnået solide resultater i tidligere ansættelser
  • Du ligger på et højt niveau i din årgang målt på akademiske resultater
  • Du har en stærk forretningsmæssig og strategisk forståelse og kan sætte dig ind i komplekse forretningsmæssige områder

Du brænder for salg og er dygtig til at skabe relationer og netværk. Du er ambitiøs, engageret og har personlig gennemslagskraft. Du formår at balancere et højt aktivitetsniveau med høj kvalitet. Du er serviceminded, løsningsorienteret, struktureret og vedholdende. Du trives med at arbejde i en større organisation, hvor forventningerne altid er høje. Du er resultatorienteret - og trives med at blive målt på din performance.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et krævende og udfordrende studiejob med store udviklings- og karrieremuligheder samt en stejl læringskurve. Du bliver en del af en dynamisk, ambitiøs og erfaren afdeling, der lægger stor vægt på høj kvalitet og tempo i alle sammenhænge.

Vi har et stærkt socialt miljø og en uformel omgangstone. Du bruger en del tid sammen med dine kollegaer, og derfor er det naturligvis også vigtigt, at arbejde og udvikling suppleres med et godt sammenhold og tilhørende sociale aktiviteter. Arbejdet foregår i et internationalt miljø med kollegaer, modparter og samarbejdspartnere på beslutningstagerniveau i danske virksomheder.

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er 12. februar 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte Manager, Louise Brandt på telefon 6172 7774, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 
Ansøgningsfrist: 12-02-2018
Arbejdstid: Deltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: