Digital Marketing Manager

Brænder du for digital marketing og vil du være med til at omdanne de store strategiske linjer til konkrete resultater på tværs af vores digitale marketingplatforme?  

Dit team

Du kommer til at sidde i den digitale marketingafdeling, hvor vi er et hyggeligt team af digi-nørder, der dagligt varetager vores marketing automation platform og øvrige digitale kommunikationskanaler. Vores team er en del af Clients & Markets, som fokuserer på at understøtte vækst i Deloitte på flere forskellige fronter. Vi driver markedsrettede aktiviteter og styrker vores arbejde med kunderelationer, og så cementerer vi Deloittes brand via målrettet markedsføring og kommunikation. Vores inkluderende kultur er kernen i Deloitte og grunden til, vi kan kalde os et af livets vigtigste fællesskaber for vores medarbejdere. Vi værdsætter diversitet i baggrunde, erfaringer og ideer og fremelsker en kultur, hvori alle kan bringe deres autentiske jeg med på arbejde.

Dine opgaver

Vi søger dig, der elsker at lave digitale strategier, og sætter en ære i at omdanne strategi til handling og resultater. Du er den fødte leder, der finder glæde i at få det bedste ud af dit team, og du er et fagligt fyrtårn inden for digital marketing. Du har opbygget en stor erfaring inden for især marketing automation, og du har helt tjek på oprettelse af kampageflows og nurture programmer. Når det kommer til analyser og effektmålinger, er du i dit es, og du kender onlineannoncering lige så godt som din egen bukselomme. Du går analytisk til værks, er struktureret og løsningsorienteret til fingerspidserne. Du har kompetencer til at videreudvikle vores digitale marketingaktiviteter, og er vant til at arbejde med hvervningsaktiviteter både online og offline. Herudover medvirker du til udviklingen af andre digitale løsninger og projekter, herunder account based marketing og større kampagner – både lokalt og nordisk. Slutlig får du det overordnet ansvar for det digitale marketingteam, herunder udvikling og drift af vores digitale marketingsplatforme i samspil med vores online manager, der også refererer til dig.

Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau.

Du bliver en del af et vigtigt team, der sammen planlægger, driver og eksekverer udviklingen af vores digitale platforme, og værdiskabelse for forretningen er helt klart i højsædet. Vi stiller høje krav til os selv og hinanden, men ud over engagement og drive skal der altså også være plads til smil og humor. Vi lægger vægt på at opretholde en positiv, initiativrig og nytænkende indstilling til tingene, så vi hele tiden udvikler os.    

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en forretningsteknisk kandidatgrad fra ITU, CBS E-business eller lignede og minimum 5 års erfaring fra en lignende digital stilling hos et bureau eller en marketingsafdeling i en større virksomhed. Det er en forudsætning, at du har kompetencer og erfaring inden for marketing automation, online annoncering og e-mail marketing, mens det vil være et plus, hvis du også har erfaring med account based marketing. Du ved alt om CPC, CTR, CPM og du har stor viden om optimeringsmetoder på tværs af kanaler. Du har samtidig erfaring med A/B split tools, Google Analytics, Social Media Analytics og CMS – AEM eller tilsvarende.

Slutlig forestiller vi os at du har en stærk analytisk profil, der kan omsætte performancedata til brugbare indsigter, en bred digital marketingsforståelse, teknisk flair og en leder med minimum 2 års ledelseserfaring.

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.        

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er 22. januar 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte Marketing Director Jonas Juul Mortensen på telefon +45 51 39 30 81, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 

 
Ansøgningsfrist: 22-01-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: