Dygtige og dedikerede Senior Consultants med speciale i intern revision- og intern kontrol søges

What impact will you make?
Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.

Dit team
Hos os bliver du  en del af et team i Risk Advisory bestående af 25 dedikerede specialister som arbejder tæt sammen med førende danske og internationale virksomheder, samt offentlige organisationer for at forbedre deres risikostyring med fokus på intern revision og interne kontroller.

Dine opgaver
Du kommer til at arbejde tæt sammen med beslutningstagere på tværs af både den offentlige og private sektor i Danmark og globalt. Med vores globale netværk i ryggen og store engagement er vi med til at præge dagsordenen både national og globalt inden for intern revision og kontroller. Vi er konstant på forkant med udviklingen inden for disse områder, så du får rig mulighed for at blive eksponeret for utallige komplekse problemstillinger, samt bidrage aktivt med definition og levering af gode løsninger. Hos os bliver du placeret på førersædet og får mulighed for at arbejde med spændende projekter, der varierer i fokus – lige fra udvikling til effektivisering.

Hertil bliver du en del af en kultur, hvor vi tror på, at ledelse skal eksisterer på alle niveauer. Derfor vil du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau både i forhold til dine projekter og egen karriere, så du er motiveret og dit potentiale kan udfoldes.

Dit arbejdssted vil være på vores kontor i København og da opgaverne løses i tæt samarbejde med vores kunder og internationale kolleger, kan du forvente nogen rejseaktivitet.

Dine kvalifikationer
Du har arbejdet i 2-3 år med intern kontroloptimering, compliance og/eller intern revision. Du er vant til at arbejde i en tempofyldt organisation og administrere flere opgaver samtidigt. Du har sandsynligvis en teoretisk uddannelse inden for bogføring, økonomi eller revision, f.eks. en HD i Business Administration (HD (R)), kandidatuddannelse i erhvervsøkonomi og revision eller en kandidatuddannelse i økonomi.

Du er passioneret for at vokse og være på forkant med udviklingen inden for intern revision, compliance og interne kontroller. Du nyder at være tæt på kunderne og etablere arbejdsforbindelser, tænke kreativt samt komme med produktive og effektive løsninger. Du er dedikeret og engagerer dig fuldt ud, hver gang og i alt hvad du gør.

Impact that matters
Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.       

Kontakt og ansøgning
Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er 11. februar 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte Director, Thomas Borch Nygaard på telefon 30 93 63 75, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 
Ansøgningsfrist: 11-02-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Yderligere oplysninger fås hos:
Thomas Borch Nygaard
Mobil: +45 30 93 63 75

Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: