Human Capital søger konsulenter orienterede mod den offentlige sektor til Organisation Transformation & Talent

Deloitte Consulting søger nyuddannede med passion for samfundet og den offentlige sektors ambitiøse forandringsagenda

What impact will you make?

Har du en passion for at gøre en forskel i samfundet, mens du vokser i et dynamisk team funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte Consulting stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale, og vi tilbyder dig et stærkt fagligt og socialt fællesskab, hvori du kan udfolde dine interesser.

Dit team

Vores Organisation Transformation & Talent-praksis er en del af Deloitte Consultings Human Capital-afdeling. Vi arbejder med organisations- og ledelsesudvikling på strategisk niveau i den offentlige sektor med særligt fokus på at oversætte topledelsens transformationsagenda til en ny organisation, kultur og adfærd. Vi arbejder databaseret og anvender people-analytics til at sikre effekten og kvaliteten af vores arbejde.

Vores team har travlt med spændende og varierende projekter, da vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores kompetencer. Derfor søger vi nye kolleger, der kan bidrage til at styrke vores rådgivning til offentlige topledere. Du vil indgå i et dynamisk samarbejde med kolleger og kunder og vil være del af en stor international multidisciplinær organisation med utallige udviklingsmuligheder. Som medarbejder hos os får du mulighed for at samarbejde med nogle af samfundets største og mest komplekse organisationer.

Dine opgaver

 • Udarbejde og implementere transformations- og digitaliseringsstrategier.
 • Udarbejde datadrevne løsninger, der kan drive vores kunders transformationsagenda mod håndgribelige resultater.
 • Anvende et forretningsorienteret og struktureret mindset i løsningen af vores kunders problemer.
 • Som en del af et team bygge relationer og opbygge troværdighed og tillid hos vores kunder.
 • Bidrage til intern udvikling ved at supportere tilbudsprocesser og til forretningsudvikling ved at anvende og udvikle vores metoder.

Dine kvalifikationer

 • Brænder for udvikling af den offentlige sektor.
 • Stærke kvantitative og kvalitative analytiske evner.
 • Evne til at arbejde selvstændigt i store eller små team og til at bidrage positivt til teamet.
 • Solid forretningsforståelse og interesse for, hvad teknologi kan betyde for organisationer.
 • Gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner.
 • En kandidatgrad med topresultater.

Vi tilbyder en unik karriere – i et stærkt team

Vi tror på, at lederskab eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau. Det er en kerneværdi for os, at vores talenter udvikler sig. Derfor vil du få tildelt en talent manager, ligesom du vil følge et uddannelsesprogram, der sørger for, at du, uanset niveau, får den nødvendige støtte og værktøjer til at forme grundlaget for din karriere.

Vi vægter desuden det sociale miljø højt. Vi tilbringer meget tid sammen med vores kolleger, og derfor er det vigtigt for os, at arbejde og udvikling suppleres med sociale aktiviteter, der styrker vores sammenhold.

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel for vores klienter. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. Deloitte Consulting er et af verdens største konsulenthuse – og vi vil med vores størrelse sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer for både menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit cv og andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er d. 26. januar 2018. Vi indkalder løbende til samtale, så du opfordres til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte John Eikland på telefon 30 93 42 45, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 
Ansøgningsfrist: 26-01-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: