Deloitte i Aalborg søger fagligt stærk regnskabsassistent

Vil du være med på et af landets stærkeste hold inden for Outsourcing af regnskab og økonomifunktioner? Bliver du topmotiveret, når du hører, at vi mangler medarbejdere med fokus på bl.a. bogholderi, rapportering og økonomistyring - og søger du nye udfordringer i en dynamisk virksomhed, der har fokus på udvikling og gode medarbejdervilkår? Så håber vi, du er vores nye kollega.

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.

Dine opgaver

Du vil få ansvar for din egen kundeportefølje, som vi krydrer med flere større eller mindre ad hoc opgaver inden for regnskab og økonomistyring i forskellige brancher. Du vil få et tæt samarbejde med dine kommende kolleger i og uden for Outsourcing, og sammen er I med til at sikre den fortsatte udvikling i afdelingen. Af opgaver, som udføres for vores kunder, kan nævnes:

  • Bogføring
  • Afstemning af alle balanceposter
  • Indrapportering til offentlige myndigheder (moms, lønsum m.m.)
  • Klargøring af regnskab til revisor
  • Rapportering af regnskabstal til kunden
  • Løbende sparring
  • Procesoptimering
  • Udarbejdelse af regnskaber
  • Udarbejdelse af løn

Arbejdet udføres fra vores kontor i Aalborg samt ude hos vores kunder. Det gør vi, fordi det er vigtigt for os at være tæt på vores kunder. På den måde mener vi, at de bedste resultater nås.

Du trives i en afvekslende og udfordrende hverdag, hvor du får rig mulighed for at sætte dit eget præg på et forretningsområde i rivende udvikling. Du har en grundlæggende faglig nysgerrighed der gør, at du ser muligheder i alle opgaver og er initiativrig i dit arbejde og tilgangen til nye opgaver og kunder.

Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er regnskabsuddannet med min. 3-5 års erfaring. Du er kendt for at være faglig dygtig og er en professionel sparringspartner. Du har høj fokus på kvalitet og en naturlig struktureret tilgang til din opgaveløsning. Du er motiveret til at lære nye ting, og du er naturligvis i besiddelse af gode generelle IT-færdigheder, herunder har du kendskab til bogføringssystemer som for eksempel e-conomic og NAV.

Vi sætter stor pris på at arbejde sammen og forventer, at du er en teamplayer, der tager ansvar for såvel dine egne som teamets leverancer til vores kunder.

Vi tilbyder

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.

Ansøgningen

Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er hurtigst muligt og senest d. 5. februar 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte Trine Sølvkjær på telefon +45 24 23 22 73, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 
Ansøgningsfrist: 05-02-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Aalborg
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: