Vi søger en dygtig studentermedhjælper til Employee Lifecycle teamet i HR & Talent

Deloittes HR-afdeling, HR & Talent, er midt i en spændende transformation, hvor der er fokus på at skabe nye muligheder ved at udfordre status quo. Vores mål er at levere excellente løsninger i alle aspekter, der supporterer vores kunder i forretningen bedst muligt. Vi er påbegyndt rejsen og har brug for flere talentfulde kolleger, der er klar til at hoppe i arbejdstøjet.

Er du studerende med interesse for HR, har du mod på at tage fra i en travl og udfordrende hverdag og vil du være med på denne rejse, så er det måske dig vi leder efter.

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.

Dit team

HR & Talent supporterer Deloittes 11 kontorer og 2.650 medarbejdere med alle HR-opgaver, lige fra tiltrækning og onboarding, til performance management og kompetenceudvikling. Som student i Employee Lifecycle teamet, som er maskinrummet i HR & Talent, får du muligheden for at arbejde med bl.a. ansættelsesdokumenter, rapportering, vedligeholdelse af medarbejderarkivet, rekruttering og koordinering af samtaler og andre driftsopgaver. Du vil supportere teamet med hjælp til de administrative opgaver og indgå i den daglige opgaveløsning.

Arbejdsformen er kendetegnet ved at der er højt til loftet, vi får jord under neglene og søger løbende at forbedre vores processer. Du vil blive en del af et team på 6 fastansatte og 3 studentermedhjælpere. Teamet har et stærkt forretningsfokus, faglig stolthed og fællesskabsfølelse.

Vores inkluderende kultur er kernen i Deloitte og grunden til, vi kan kalde os et af livets vigtigste fællesskaber for vores medarbejdere. Vi værdsætter diversitet i baggrunde, erfaringer og ideer og fremelsker en kultur, hvori alle kan bringe deres autentiske jeg med på arbejde.

Dine opgaver

Som studentermedhjælper i Employee Lifecycle får du en udfordrende og afvekslende arbejdsdag, hvor du leverer kerneydelser via et internt helpdesk supportsystem. Dine arbejdsopgaver vil derfor blandt andet involvere koordinering af rekrutteringsforløb fra start til slut, udarbejdelse af kontrakter samt andre juridiske dokumenter, administration af vores rekrutteringssystem (EasyCruit), herunder opsætning af jobannoncer, arkivering af medarbejder dokumenter og andre administrative dag-til-dag opgaver.

Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau. Vi tilbyder masser af udfordringer og udvikling, og du har mulighed for at være med til at udvikle og forandre HR & Talent i Deloitte.  

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os at du er studerende på lang videregående uddannelse og brænder for HR. Du behersker dansk og engelsk på højt niveau både mundtligt og skriftligt.

Vi ønsker, at du er detaljeorienteret, har en god ordenssans og går op i at levere et produkt af høj kvalitet. Du er god til at forstå kundens behov og er serviceminded i dit arbejde. Du formår at bevare overblikket og kan strukturere og prioritere dine opgaver effektivt. Desuden tager du forandringer med et smil og er vant til at arbejde i et højt tempo.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring inden for HR-administration og at du trives med administrative opgaver.

Vi tilbyder

Mulighed for personlig og faglig udvikling, hvor du bliver en del af et dynamisk team med stærkt forretningsfokus, faglig stolthed og fællesskabsfølelse. Vi forventer, at du kan arbejde ca. 16 timer om ugen med gensidig fleksibilitet.

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.        

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er fredag d. 22. december 2017. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte teamleder Henriette Møller Christensen på telefon 30 93 45 00, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 
Ansøgningsfrist: 22-12-2017
Tiltrædelse: 02-01-2018
Arbejdstid: Deltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: