Projektleder med stort engagement søges til eksekvering af strategiske projekter

Er du forandringsparat og formår at sætte gang i de strategiske initiativer, der skal gøre hverdagen lettere for både os og vores kunder? Audit & Assurance er midt i en spændende transformation, hvor vi udfordrer status quo og skaber nye muligheder. Vores mål er at skabe fremtidens revisionsforretning. Vi leverer løsninger, der demonstrerer innovationskraft, forankret i høj faglighed, markedsindsigt og et dedikeret fokus på at levere løsninger centreret omkring kundebehov - og der er plads til én mere på holdet.

What impact will you make?
Vil du sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer, samtidig med at du vokser og udvikler dig i en dynamisk og performance-drevet kultur funderet på samarbejde, professionalisme og høje ambitioner? Formår du at bevare overblikket i en kompleks organisation og trives du i en hektisk hverdag med mange udfordringer og korte deadlines. Så er det måske dig, vi søger som projektleder til vores Business Transformation team – en intern konsulentenhed, der har til formål at sikre eksekvering af spændende strategiske initiativer.

Dit team
Audit Business Transformation er en stabsfunktion, der arbejder med den strategiske agenda for Deloittes Audit & Assurance forretning. I tæt samspil med ledelsen sikrer vi eksekvering af vigtige strategiske initiativer, som skal sikre, at vi når vores strategiske mål om at blive ubestridt markedsleder.

Audit Business Transformation består af et team på 6 fagligt stærke konsulenter med kompetencer indenfor projekt-, og porteføljeledelse, forretningsudvikling, change management og værdiskabende kommunikation. Fælles for os alle er ambitionen om at transformere Audit & Assurance og være med til at præge fremtidens revisionsforretning. Tonen i teamet er uformel, og vi tager os tid til at have det sjovt samtidig med, at vi holder et højt arbejdstempo.

Dine opgaver
Som projektleder i Audit Business Transformation skal du være med til at omsætte Audit & Assurances strategiske prioriteter til konkrete handlinger i forretningen. Du vil være med til at udvikle og levere holdbare løsninger og samtidig sikre, at forandringerne kommer helt ud i arme og ben, hvor der skabes en reel forretningsværdi for Deloitte.

Projekterne er alsidige og spænder bredt. Vi driver blandt andet projekter inden for Talent, Operational Excellence, Commercial Excellence og Innovationsprojekter. Dit fokus vil være at sikre værdiskabelse til Deloitte gennem effektiv og kompetent projekt- og forandringsledelse. Sammen med en projektejer vil du definere scope, mål og leverancer på de enkelte projekter - og sammen med dit projektteam udvikler I løsninger, gennemfører og implementerer projekter, der sikrer forankring og adfærdsændring i organisationen. Du vil få en stor kontaktflade internt – både i Audit & Assurance, men også på tværs af Deloittes øvrige forretningsområder.

Alt efter dine færdigheder og dit drive er der mulighed for at præge stillingens indhold og ansvar. Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau.

Dine kvalifikationer
Du har stærke projektledelsesegenskaber og er både analytisk og struktureret af natur. Du arbejder smidigt i en kompleks matrix organisation, hvor relationsskabelse er en af de vigtigste kompetencer. Vi forestiller os, at du har minimum 5 års erfaring med komplekse projekter med mange interessenter og gerne fra en større lignende organisation. Vi forstiller os, at du har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau suppleret med projektledelsesuddannelse f.eks. IPMA, Prince2 eller PMP. Har du også erfaring med change management, så vil det helt sikkert være en fordel.

Du er serviceminded af natur, og ser dialog og teamwork som det bedste afsæt for en fortsat udvikling. Du aflæser hurtigt de kritiske problemstillinger i dialogen med de relevante interessenter på tværs af Deloitte. Du er proaktiv, udadvendt og resultatorienteret – og samtidig er du god til at samarbejde med forskellige typer af personprofiler. Du opbygger hurtigt den forretnings- og markedsindsigt, som er altafgørende for at skabe vedvarende forandringer. Derudover forventes det, at du på både dansk og engelsk kommunikerer klart og tydeligt.

Kontakt og ansøgning
Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er 18. december, 2017. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte Head of Audit Business Transformation, Heidi Parbst på telefon 30 93 46 06, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 
Ansøgningsfrist: 18-12-2017
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: