Dygtig revisor med erfaring inden for den offentlige sektor søges til vores kontor på Grønland

Tør du tage springet? Grønland er ikke til at overse. Med sin strategiske beliggenhed og lækre naturressourcer har mange virksomheder et godt øje til Grønland. Det gælder også inden for den offentlige sektor. Som revisor hos Deloitte på Grønland vil du blive udfordret både fagligt, personligt og kulturelt - og vigtigst af alt er, at du får en oplevelse for livet.

What impact will you make?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvori du kan udfolde dine særlige interesser.  

Dit team

Vi er knap 20 medarbejdere, der servicerer små, mellemstore og større virksomheder. Sammen har vi et stærkt socialt sammenhold, som vi også sætter pris på uden for arbejdstiden. Vi kan fx finde på at tage ud og sejle, gå på jagt eller vandre sammen for at nyde den grønlandske natur, og hvis du gerne vil nyde en god bog i ro og mag, er det naturligvis også helt på sin plads.

Vores inkluderende kultur er kernen i Deloitte og grunden til, vi kan kalde os et af livets vigtigste fællesskaber for vores medarbejdere. Vi værdsætter diversitet i baggrunde, erfaringer og ideer og fremelsker en kultur, hvori alle kan bringe deres autentiske jeg i spil.  

Dine opgaver

Deloitte er blandt andet revisor for Grønlands Selvstyre, Kommuneqarfik Sermersooq mfl., hvor revisionen udføres i overensstemmelse med God Offentlig Revisionsskik.

Vi søger revisorer med lysten til, at arbejde med vores kunder i den offentlige sektor.

Du vil blive en væsentlig spiller i de teams, der servicerer vores kunder i den offentlige sektor. På de store kunder vil du være en del af et større team, der består af finansielle revisorer, IT-revisorer, forvaltningsrevisorer og specialister i eksempelvis sagsrevision på de sociale områder.

På de mindre kunder vil du have et selvstændigt produktionsansvar og være ansvarlig for hele revisionsprocessen.

Vores kunder arbejder under svære betingelser, hvor vejr, vind og fremkommelighed spiller en rolle. Derfor er dine samarbejdsevner altafgørende, og du kan aldrig bare slå autopiloten til.

Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund på bachelor eller master niveau og erfaring med offentlig revision eller lysten til at lære det.

Du har først og fremmest lyst til at arbejde med organisationer, hvor resultatet ikke kan måles i form af over- eller underskud.

Du har også en forståelse af, hvor stor en del af opgaveløsningen, der er styret af love og regler – og meget gerne også et kendskab til disse.

Har du erfaring med juridisk-kritisk revision og forvaltningsrevision, er det en fordel, men det er ikke et krav. 

Impact that matters

Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvaliteten, integriteten og innovationen, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskene omkring os, vores kunder og samfundet.        

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, dit CV samt andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Ansøgningsfristen er 27. april 2018. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte Partner Bo Colbe på telefon +299 56 27 70, hvis du har konkrete spørgsmål til jobbet. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 
Ansøgningsfrist: 27-04-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Nuuk, Grønland
Yderligere oplysninger fås hos:
Bo Colbe
Mobil: +299 56 27 70

Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: