Deloitte Consulting, CFO Services søger seniorkonsulenter med erfaring i at sætte form og figur på den offentlige sektor

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores kompetencer indenfor økonomistyring og effektivisering og søger derfor nye medarbejdere med fokus på økonomi- og virksomhedsstyring samt forståelse af rollen som økonomichefens foretrukne rådgiver og implementeringspartner.

Karriere i Deloitte Consulting
Kunne du tænke dig et alsidigt job, hvor du får lov til at udnytte både dine faglige og menneskelige kompetencer? Vil du være del af en stor, international tværfaglig organisation med mange udviklingsmuligheder? Vil du være med til at sætte dit præg på økonomi- og virksomhedsstyringen i offentlig sektor? Så er en stilling som konsulent i Deloitte Consulting noget for dig.

Mod på opgaver, der forandrer
Deloitte Consulting er blandt de førende rådgivere og implementeringspartnere indenfor økonomi- og virksomhedsstyring. Vores opgaver spænder fra udvikling af strategi og overordnede rammer for økonomistyringens tilrettelæggelse og organiseringen af økonomifunktionen til design og implementering af de daglige processer.

Du får hos os indflydelse på hvilke opgaver du skal arbejde med, og derigennem får du mulighed for at udvikle både dine faglige kompetencer, og dine evner til at være drivkraft bag udvikling og fornyelse på området.

Du vil blive en del af Deloitte Consultings CFO Services, der beskæftiger sig med optimering og styrkelse af økonomifunktionens rolle ved at fokusere på, hvordan økonomifunktionen kan skabe værdi for kundens organisation.

Hos os kan du se frem til at indgå i projekter, der kan omfatte f.eks.:

  • Vurdering af kundernes aktuelle styringsmæssige udfordringer og mulige tilgange i forhold til håndteringen af disse.
  • Understøttelsen af organisationens styringsbehov, design og implementering af sammenhængende styringsmodeller, organisering af økonomistyringen samt systemunderstøttelse af styringen.
  • Gennemførelse af budgetanalyser og identifikation af optimeringsmuligheder i offentlige organisationer.
  • Design og implementering af processer med et skarpt fokus på digitalisering og effektivisering

Du får således rig mulighed for at udbygge dine personlige egenskaber, dit netværk og din kompetencemæssige værktøjskasse i det daglige samarbejde med nogle af de dygtigste konsulenter indenfor økonomistyring i offentlig sektor.

Som nyansat i Deloitte Consulting CFO Services bliver du tildelt en Talent Manager, der fungerer som din sparringspartner og coach i hverdagen, ligesom du blandt andet vil indgå i vores interne uddannelsessystem. Hermed sikrer vi, at du uafhængigt af anciennitet får den nødvendige støtte og metodeværktøjer, der danner fundamentet for din karriere i Deloitte Consulting.

Om dig
Du er uddannet cand.merc., cand.oecon., cand.polit. cand.scient.pol., eller cand.scient.adm eller måske har du en helt anden kandidatgrad. Under alle omstændigheder har du relevant erfaring fra offentlig sektor eller konsulentbranchen, hvor du har arbejdet med offentlig økonomistyring, herunder regnskab, budget og rapportering.

Vi forventer, at du trives med tal og er dygtig til at arbejde med dem og udlede informationer fra dem. Herudover er du analytisk stærk. Du er struktureret, har drive og er god til at kommunikere og formidle budskaber både mundtligt og skriftligt.

Og så formår du at sætte dig ind i andres situation og forstår, at der kan være forskellige interesser der skal mødes, ligesom du er engageret og godt kan lide at udfordre dig selv.

Deloitte Consulting
Deloitte Consulting er del af Deloitte Danmark og er et af Danmarks førende konsulenthuse. Vi er mere end 600 konsulenter, der hjælper vores kunder med at realisere deres strategiske mål gennem rådgivning baseret på dyb faglig indsigt og indgående kendskab til en bred vifte af brancher. Vi leder, styrer og gennemfører projekter for en række af Danmarks største virksomheder indenfor produktion og handel samt i den finansielle sektor og for ministerier, styrelser, regioner og kommuner.

Vi stiller høje krav til faglighed, kvalitet og service for altid at være i stand til at give vores kunder den bedste løsning. Derfor er det afgørende, at du altid overvejer, hvordan du løser en opgave bedst muligt - og så alligevel en tand bedre. Med denne tilgang får du rig mulighed for at prøve kræfter indenfor mange forskellige discipliner. Der er masser af udfordringer, og du kan altid regne med, at der står kolleger klar til at hjælpe dig i processen. Du er ansvarlig for at løse dine opgaver, men du er ikke alene om det.

I Deloitte Consulting vægter vi det sociale miljø højt. Hvis du har lyst, kan du være med til eksempelvis at løbe, spille squash, smage på vin eller gå i biografklub med kollegerne. Du bruger en del tid sammen med dine kolleger, og derfor er det også vigtigt, at arbejde og udvikling suppleres med sociale aktiviteter og godt sammenhold.

Det har høj prioritet for os at skabe et arbejdsmiljø, hvor diversitet er en styrke, og hvor medarbejdere med forskellig seksuel orientering, religion, etnicitet mv. oplever at trives og udvikle sig som en del af et meningsfuldt arbejdsfællesskab.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, udskrift af karakterblade og eventuelt andet relevant materiale via deloitte.dk.

Vi ansætter løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt.

Vil du vide mere om stillingen, hvilke profiler vi søger, eller Deloitte Consulting i øvrigt, er du meget velkommen til at ringe til Senior Manager Niels Poulsen på 22 20 21 60.

 
Ansøgningsfrist: 12-11-2017
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: