Har du erfaring med offentlig sektor og brænder du for at transformere den indefra?

Deloitte Consulting, CFO Services Public søger erfarne konsulenter, der har lyst til at drive transformationer med en operationel tilgang.

CFO Services Public er Danmarks førende leverandør af operationelle økonomikonsulenter til den offentlige sektor. Vi mestrer regnskab, controlling og økonomistyring i offentlig sektor og arbejder i spændingsfeltet mellem lovgivning, styring og regnskab. Vi leverer løsninger til vores kunder, der optimerer og transformerer økonomifunktionen med stort fokus på processer, systemer, kommunikation og digitalisering. Vi vil være den offentlige CFO's foretrukne rådgiver. Det kræver, at vi har de helt rigtige kompetencer, hele tiden fornyer os og tænker løsninger og værdiskabelse for kunderne, og at vi konstant leverer løsninger af høj kvalitet.

Vores forretningsmodel er baseret på konsulenter, der lever og ånder for at transformere den offentlige sektor og give kunderne med- og modspil. Vi arbejder tæt sammen med virksomhedens beslutningstagere, og vi er med helt inde i maskinrummet, hvor vi arbejder enten som en del af kundens organisation eller i projekter. Vores fokus er konstante forbedringer og løsninger, der kan implementeres i praksis.

Karriere i Deloitte Consulting
Kunne du tænke dig et alsidigt job, hvor du får lov til at udnytte både dine faglige og menneskelige kompetencer? Vil du være del af en stor, international og tværfaglig organisation med mange udviklingsmuligheder og nogle af branchens dygtigste profiler? Vil du sætte dit præg på udviklingen af økonomifunktionen? Så er en stilling som konsulent i Deloitte Consulting, CFO Services måske noget for dig.

Vi forventer, at du har interesse for ledelse og udvikling af yngre konsulenter, og at du har stort fokus på at sikre leverancer af høj kvalitet. Som seniorkonsulent er du både med til at udføre opgaverne, samtidig med at du agerer bindeled til projektlederen. Det giver dig rig mulighed for at udvikle dig og være med til at forme din egen karriere.

Vi arbejder ofte i teams og forventer, at du tager aktiv del i ledelsen på teamet.

Som nyansat i Deloitte Consulting bliver du tildelt en Talent Manager, og du vil indgå i vores interne uddannelsessystem, hvilket tilsammen sikrer, at du uafhængigt af anciennitet får den nødvendige støtte og de nødvendige metodeværktøjer, der vil danne fundament for din karriere i Deloitte Consulting.

Vi tilbyder

 • En alsidig og omskiftelig hverdag, hvor ingen dage er ens og hvor du bruger meget af din tid ude hos kunderne. Du arbejder enten i projekter eller som en del af kundens organisation.
 • En hverdag, der stiller store krav til dine sociale kompetencer og evne til at formidle og kommunikere klart og effektivt på tværs af forskellige niveauer i kundens virksomhed.
 • At du bliver en del af Danmarks største konsulenthus, hvor du lærer af nogle af branchens dygtigste kollegaer.
 • En rolle, hvor du som seniorkonsulent er med til at udvikle vores yngre konsulenter og sætter dit præg på både deres og din egen udvikling.
 • Et struktureret, løbende uddannelsesforløb og et tæt socialt sammenhold på tværs af faglige fora og branchefokus.

Din profil

 • Du brænder for regnskab, økonomistyring og con­trolling og har en høj faglighed.
 • Du trives i en omskiftelig hverdag og møder folk i øjenhøjde.
 • Du har et stort drive og er motiveret til at gøre en forskel for kunder, kolleger og dig selv.
 • Du er analytisk og ivrig efter at omsætte tanker og ideer til konkret handling og anvendelige løsninger til vores kunder.
 • Du har nogle års erfaring som konsulent eller fra offentlig sektor, hvor du har arbejdet med regnskab, controlling og / eller økonomistyring
 • Du er kandidat og kan eksempelvis være cand.merc., cand.oecon., cand.polit, cand.scient.pol., eller cand.scient.adm. Har du en anden kandidatbaggrund og interesse for at arbejde med regnskab, controlling og økonomistyring i offentlig sektor, hører vi også meget gerne fra dig.

Deloitte Consulting
Deloitte Consulting er del af Deloitte Danmark og er et af Danmarks førende konsulenthuse. Vi er mere end 600 konsulenter, der hjælper vores kunder med at realisere deres strategiske mål gennem rådgivning baseret på dyb faglig indsigt og indgående kendskab til en bred vifte af brancher. Vi leder, styrer og gennemfører projekter for en række af Danmarks største virksomheder indenfor produktion og handel samt i den finansielle sektor og for ministerier, styrelser, regioner og kommuner.

Vi stiller høje krav til faglighed, kvalitet og service for altid at være i stand til at give vores kunder den bedste løsning. Derfor er det afgørende, at du altid overvejer, hvordan du løser en opgave bedst muligt - og så alligevel en tand bedre. Med denne tilgang får du rig mulighed for at prøve kræfter indenfor mange forskellige discipliner. Der er masser af udfordringer, og du kan altid regne med, at der står kolleger klar til at hjælpe dig i processen. Du er ansvarlig for at løse dine opgaver, men du er ikke alene om det.

I Deloitte Consulting vægter vi det sociale miljø højt. Hvis du har lyst, kan du være med til eksempelvis at løbe, spille squash, smage på vin eller gå i biografklub med kollegerne. Du bruger en del tid sammen med dine kolleger, og derfor er det også vigtigt, at arbejde og udvikling suppleres med sociale aktiviteter og godt sammenhold.

Det har høj prioritet for os at skabe et arbejdsmiljø, hvor diversitet er en styrke, og hvor medarbejdere med forskellig seksuel orientering, religion, etnicitet mv. oplever at trives og udvikle sig som en del af et meningsfuldt arbejdsfællesskab.

Ansøgning og ansættelse
Send os din ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter via onlineansøgningsfunktionen. Vi behandler ansøgningerne og indkalder til samtaler løbende. Derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Ved ansættelse optages du på vores Young Consultant School som starter i marts 2018, men der er mulighed for tiltrædelse før.

Hvis du vil vide mere om jobbet og rollen som konsulent, er du velkommen til at kontakte Manager Mai Hartz på telefon 4024 7807.

 
Ansøgningsfrist: 12-11-2017
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: