Brænder du for at transformere den offentlige sektor indefra?

Har du et økonomisk mindset, og ønsker du at sætte turbo på din karriere? Bliv en del af et stærkt graduatehold, hvor faglighed og socialt sammenhold går hånd i hånd. Du får indflydelse på din egen udvikling, og du bliver del af en kultur, hvor sparring og feedback er en del af vores hverdag.

CFO Public er en del af Deloitte Consulting, CFO Services, som er Danmarks førende leverandør af operationelle økonomikonsulenter til den offentlige sektor. Vi mestrer regnskab, controlling og økonomistyring i offentlig sektor og arbejder i spændingsfeltet mellem lovgivning, styring og regnskab. Vi leverer løsninger til vores kunder, der optimerer og transformerer økonomifunktionen med stort fokus på strømlinede processer og digitalisering.

Vores forretningsmodel er baseret på konsulenter, der lever og ånder for at give kunderne med- og modspil. Vi arbejder tæt sammen med virksomhedens beslutningstagere, og vi er med helt inde i maskinrummet, når en deadline skal overholdes, en rapport skal udarbejdes, eller en proces skal optimeres.

Young Consultant School
Som graduate i Deloitte er læringskurven stejl, hvor du fra din første dag arbejder som operationel økonomikonsulent og får bred indsigt i offentlig sektor. Det sikrer dig en solid forståelse af den offentlige CFO’s opgavepalette.

På Young Consultant School har vi fokus på dit talent. Programmet tager udgangspunkt i dit uddannelsesniveau, din erfaring og dine kompetencer og starter med et ophold på Young Consultant School i Sydeuropa.

Vi har en stærk performancekultur og ved, at du performer bedst, når vi arbejder som et team og støtter op om hinanden. Din sociale og personlige udvikling har derfor højeste prioritet, da det er dig som konsulent, der gør en forskel for vores kunder. Young Consultant School er en unik adgangsbillet til et stærkt netværk af erfarne konsulenter og andre graduates, der flytter dig og dine kompetencer til nye højder. Vores kultur er basereret på anerkendelse, samarbejde, humor og sparring, og der afholdes løbende sociale arrangementer.

Vi tilbyder

 • En alsidig og omskiftelig hverdag, hvor ingen dage er ens og hvor du bruger meget af din tid ude hos kunderne. Du arbejder enten i projekter eller som en del af kundens organisation.
 • En hverdag, der stiller store krav til dine sociale kompetencer og evne til at formidle og kommunikere klart og effektivt på tværs af forskellige niveauer i kundens virksomhed.
 • At du bliver en del af Danmarks største konsulenthus, hvor du lærer af nogle af branchens dygtigste kollegaer.
 • Et uddannelsesforløb, der skræddersys til dig, hvori du tilegner dig grundlæggende kompetencer inden for offentlig regnskab, controlling og økonomistyring, samt den nyeste viden om kunder, markeder og industrier.

Et forløb, hvor du starter sammen med andre på samme niveau, som du løbende kan sparre med og som har et tæt socialt sammenhold på tværs af faglige fora og branchefokus.

Din profil

 • Du brænder for regnskab, økonomistyring og controlling og har en høj faglighed.
 • Du trives i en omskiftelig hverdag og møder folk i øjenhøjde.
 • Du har et stort drive og er motiveret til at gøre en forskel for kunder, kolleger og dig selv.
 • Du er analytisk og ivrig efter at omsætte tanker og ideer til konkret handling og anvendelige løsninger til vores kunder.
 • Du studerer på din kandidatuddannelse, har netop færdiggjort den, eller måske har du nogle års erfaring fra offentlig sektor med et ønske om at skifte spor.
 • Din uddannelsesretning kan eksempelvis være cand.merc., cand.oecon., cand.polit, cand.scient.pol., eller cand.scient.adm. Har du en anden kandidatbaggrund og interesse for at arbejde med regnskab, controlling og økonomistyring i offentlig sektor, hører vi også meget gerne fra dig.
 • Du har formentlig brugt din teori i praksis gennem studiearbejde, hvor du har skabt gode resultater.

Deloitte Consulting
Deloitte Consulting er del af Deloitte Danmark og er et af Danmarks førende konsulenthuse. Vi er mere end 600 konsulenter, der hjælper vores kunder med at realisere deres strategiske mål gennem rådgivning baseret på dyb faglig indsigt og indgående kendskab til en bred vifte af brancher. Vi leder, styrer og gennemfører projekter for en række af Danmarks største virksomheder indenfor produktion og handel samt i den finansielle sektor og for ministerier, styrelser, regioner og kommuner.

Vi stiller høje krav til faglighed, kvalitet og service for altid at være i stand til at give vores kunder den bedste løsning. Derfor er det afgørende, at du altid overvejer, hvordan du løser en opgave bedst muligt - og så alligevel en tand bedre. Med denne tilgang får du rig mulighed for at prøve kræfter indenfor mange forskellige discipliner. Der er masser af udfordringer, og du kan altid regne med, at der står kolleger klar til at hjælpe dig i processen. Du er ansvarlig for at løse dine opgaver, men du er ikke alene om det.

I Deloitte Consulting vægter vi det sociale miljø højt. Hvis du har lyst, kan du være med til eksempelvis at løbe, spille squash, smage på vin eller gå i biografklub med kollegerne. Du bruger en del tid sammen med dine kolleger, og derfor er det også vigtigt, at arbejde og udvikling suppleres med sociale aktiviteter og godt sammenhold.

Det har høj prioritet for os at skabe et arbejdsmiljø, hvor diversitet er en styrke, og hvor medarbejdere med forskellig seksuel orientering, religion, etnicitet mv. oplever at trives og udvikle sig som en del af et meningsfuldt arbejdsfællesskab.

Ansøgning og ansættelse
Send os din ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter via onlineansøgningsfunktionen. Vi behandler ansøgningerne og indkalder til samtaler løbende. Derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Ved ansættelse optages du på vores Young Consultant School som starter i marts 2018, men der er mulighed for tiltrædelse før.
Hvis du vil vide mere om jobbet og rollen som konsulent, er du velkommen til at kontakte Manager Mai Hartz på telefon 4024 7807.

 
Ansøgningsfrist: 12-11-2017
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: