Cyberstrategi og transformation: Danmarks stærkeste cyberteam har brug for dig. Både til Aarhus og København

Uanset om du elsker at lave strategier eller bare gerne vil sætte strøm til dem, har vi brug for dig. Har du dyb erfaring eller masser af potentiale? Er du passioneret og klar på at vinde cyberagendaen? Så har verdens største Cyber Risk-enhed brug for dig!

What impact will you make?
Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og tårnhøje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvor du kan udfolde dine særlige interesser.

Dit team
Du kommer til at arbejde i Danmarks og Nordens største cyberteam med kolleger, der brænder for at være de bedste. Arbejdet foregår på vores kontorer i hhv. Aarhus og København, men oftest er du at finde ude hos vores kunder. Hvis du drømmer om det, er der også rig mulighed for at arbejde internationalt. Netop nu har vi vokseværk og er i fuld gang med at ruste os til et trusselsbillede i hastig udvikling, hvilket i vores optik bedst gøres med fornyede kræfter. Vores mindset? At have en skarp forståelse af truslerne kombineret med en dyb indsigt i, hvordan vi får kundernes forretning til at køre på et passende niveau i forhold til truslerne.

Vores arbejdsplads er et sted, hvor vi skal have det sjovt, blive inspireret og være mangfoldige i vores medarbejdersammensætning og tankegang. Der skal være plads til at afprøve vilde ideer. Vi kalder os cyberstrateger, teknologispecialister og it-eksperter, men vi er i meget høj grad også etiske hackere, penetrationstestere, incident responders og analytikere, der samarbejder på tværs af fysiske landegrænser med vores 6.500 kolleger rundt om i verden.

Dine opgaver
Cyberstrateg?
Har du lyst til at spille sammen med vores cyber risk-strategieksperter i København eller Aarhus og hjælpe vores kunder med at definere deres cyber roadmap? Du kommer til at bruge dine evner til at sammensætte et cyberprogram til topledelsen og sikre, at det er forankret på alle planer. Dit mål er at hjælpe kunderne til at modstå de værste trusler, men også være på forkant, så en cyberstrategi rent faktisk virker i et konstant skiftende trusselsbillede. Det er især spændende, hvis du også kan være med til selve transformationen og sætte strøm til strategien. Det er her, vi i Deloitte kan gøre en fantastisk stor forskel - både i bredden og dybden. Du er enten en del af et stort hold i ind- eller udland eller får adgang til et større eller mindre hold, der implementerer din strategi, hvor governance, processer, teknologi og mennesker alt sammen skal gå op i en højere enhed.

Passion?
Måske er alt dette netop et af de områder, du drømmer om at komme til at arbejde med, men ikke har haft mulighed for at træne i endnu. Hvis ja, så søg alligevel, og få mulighed for at komme igennem et introforløb på Deloittes cyberakademi, hvor vi uddanner dig til at kunne tackle nutidens cybertrusler.

Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau. Der er mange retninger, din karriere kan tage - altid understøttet af din nærmeste leder. Hvad enten dit udgangspunkt er et brændende ønske om at arbejde med it-sikkerhed, årelang erfaring med projektledelse og processer eller et stærkt forretningsmæssigt gen, skal du være velkommen til at skrive til os.

Dine kvalifikationer
Du skal først og fremmest have en brændende passion for projektledelse og it-sikkerhed. Vi lever af rådgivning, og derfor skal du have evnerne til at kunne stille de rigtige spørgsmål, lytte og få dine anbefalinger kommunikeret ind til dér, hvor kunden er i sin modenhed. Du går op i kvalitet og deadlines, men er også en god kollega at sparre med, eller du er modtagelig for sparring. Det er ikke altid afgørende, om du har mange års erfaring, men det er en fordel, hvis du har erfaring med it-sikkerhed og opbygning af it-sikkerhedsprogrammer eller har været med til det. Det er lige så vigtigt, at du ved, hvad der skal til for at hjælpe kunderne.

Derudover skal du have masser af energi, humør og lyst til at lære nyt og blive udfordret.

Vi forestiller os, at du har erfaring med it-sikkerhed. Det kan være teknisk erfaring eller i forhold til projekter og ledelse. Din erfaring kan være mangeårig praktisk erfaring eller erfaring skabt gennem interesse og uddannelse.

Områder, vi arbejder inden for:
Cyber Strategy, GDPR, Security Management, Penetration Testing, Forensics, Vulnerability Management, SCADA/ICS Security, Threat Intelligence, SIEM, Incident Response, Intrusion Detection, Code Review, Patch Management, Baselining, Network Infrastructure, Firewall Management, Cyber Asset Management, Reverse Engineering, Application Whitelisting, Log Management, Physical Security, Surveillance, System Hardening, Disaster Recovery, Secure Product Development Lifecycle Practices, Awareness & Training, Incident Management, Data Classification & Loss Prevention, HR Security, Vendor Management, Identity and Access Management.

Fælles for alle discipliner er, at vi arbejder på et strategisk, taktisk og operationelt plan.

Hvor passer du ind? Spørg gerne, og se om vi kan finde en vej sammen!

Impact that matters
Vi er alle drevet af vores fælles formål - at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvalitet, integritet og innovation, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer for menneskerne omkring os, vores kunder og samfundet.

Kontakt og ansøgning
Send os din ansøgning, dit CV og andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Det er en forudsætning, at du kan fremvise en ren straffeattest og blive sikkerhedsgodkendt.

Ansøgningsfristen er 5. november 2017. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte partner Janus Friis Bindslev (København) på telefon +45 20 76 66 67 eller Dea Sølbæk Lillelund, Senior Consultant (Aarhus) på 30 93 40 63, hvis du har konkrete spørgsmål til stillingen. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

Vælg område for at søge.
Risk Advisory (København)
Risk Advisory (Aarhus)
 
Ansøgningsfrist: 05-11-2017
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København, Aarhus