Danmarks stærkeste cyberteam har brug for dig. Både til Aarhus og København.

Uanset om du er til den offensive eller defensive side af it-sikkerhed, har vi brug for dig. Har du dyb erfaring eller masser af potentiale? Er du passioneret og klar på at vinde cyberagendaen? Så har verdens største Cyber Risk-enhed brug for dig!

What impact will you make
Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og tårnhøje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi sætter en ære i at se og frigive dit fulde potentiale og tilbyder dig et stærkt fagligt fællesskab, hvor du kan udfolde dine særlige interesser.

Dit team
Du kommer til at arbejde i Danmarks og Nordens største cyberteam med kolleger, der brænder for at være de bedste. Arbejdet foregår på vores kontorer i hhv. Århus og København, men oftest er du at finde ude hos vores kunder. Hvis du drømmer om det, er der også rig mulighed for at arbejde internationalt. Netop nu har vi vokseværk og er i fuld gang med at ruste os mod et trusselsbillede i hastig udvikling, hvilket i vores optik bedst gøres med fornyede kræfter. Vores mindset? At have en skarp forståelse af truslerne kombineret med en dyb indsigt i, hvordan vi får kundernes forretning til at køre på et passende niveau i forhold til truslerne.

Vores arbejdsplads er et sted, hvor vi skal have det sjovt, blive inspireret og være mangfoldige i vores medarbejdersammensætning og tankegange. Der skal være plads til at afprøve vilde ideer. Vi kalder os etiske hackere, penetrationstestere, incident responders og analytikere, men i meget høj grad er vi også cyberstrateger, teknologispecialister og it-eksperter, der samarbejder på tværs af fysiske landegrænser med vores 6.500 kolleger rundt om i verden.

Dine opgaver
Offensiv
Kan du spille på det røde team og finde de kreative huller i it-systemer eller bruge dine evner til at flyve under radaren på selv moderne SIEM-systemer? Kan du bypasse AV med bind for øjnene, elsker du Word Macro’er, griner du ad UAC, og kan du hacke en bil eller kryptere et køleskab? Så læs videre! Hos os får du lov til at prøve kræfter med vores kunders bedste og mest sikre systemer. Du vil være med til at afprøve sikkerheden i kritisk infrastruktur og lukkede netværk hos et udsnit af Nordens største og mest sikre virksomheder.

Defensiv
Er du til det blå team, og nyder du at fange script kiddies i dine HoneyPots og spotte hackere, før det første SYN? Er dine drømme outputtet i tcpdump -xx eller x86, er du ShimCache-dykker, eller kan du altid spotte den svchost.exe, som ikke hører til? Så er du måske den rette til vores defensive team af cybereksperter. Her kommer du med ud at jagte hackere i kompromitterede systemer, opsætte overvågningssystemer og anvende førende teknologier indenfor kunstig intelligens til at assistere dig i din jagt på hackere.  

Driftsikkerhed
Eller er du mere en System Administrator, der kan sikre alt? Er dit standardsvar på alle udfordringer: ”Det laver jeg lige et script til”, og er du en haj til virtualisering og backup? Kan du segmentere et netværk på en eftermiddag og lave en GPO, der kan sikre selv de ældste systemer? Vi bliver rigtig glade, hvis du har lavet guidede rundvisninger i ELK, Splunk eller QRadar. Giv lyd fra dig, hvis du er den rette person til at komme med ud at hjælpe med at sikre vores kunders systemer.  

Passion?
Måske er alt dette netop et af de områder, du drømmer om at komme til at arbejde med, men ikke haft mulighed for at træne endnu. Hvis ja, så søg alligevel, og få mulighed for at komme igennem et introforløb på Deloittes cyberakademi, hvor vi uddanner dig til at kunne tackle de moderne cybertrusler.

Vi tror på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker vi en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau. Der er mange retninger, din karriere kan tage – altid understøttet af din nærmeste leder. Hvad enten dit udgangspunkt er et brændende ønske om at arbejde med it-sikkerhed, årelang erfaring med projektledelse, processer eller et stærkt forretningsmæssigt gen, skal du være velkommen til at skrive til os.

Dine kvalifikationer
Du skal først og fremmest have en brændende passion for it-sikkerhed. Det er ikke afgørende, om du har en proppet git-konto med dine egne tools og har skrevet dit eget rootkit eller følger med i alt, hvad du kan læse i nyhederne, og kan fortælle historier om gamle virusangreb i 90’erne. Det vigtigste er, at du brænder for it-sikkerhed.

Derudover skal du have masser af energi og lyst til at lære nyt og blive udfordret.

Vi forestiller os, at du har erfaring med it-sikkerhed – det kan være teknisk erfaring eller i forhold til projekter og ledelse. Din erfaring kan være mangeårig praktisk erfaring eller erfaring skabt gennem interesse og uddannelse.

Områder, vi arbejder inden for: Cyber Strategy, GDPR, Security Management, Penetration Testing, Forensics, Vulnerability Management, SCADA/ICS Security, Threat Intelligence, SIEM, Incident Response, Intrusion Detection, Code Review, Patch Management, Baselining, Network Infrastructure, Firewall Management, Cyber Asset Management, Reverse Engineering, Application Whitelisting, Log Management, Physical Security, Surveillance, System Hardening, Disaster Recovery, Secure Product Development Lifecycle Practices, Awareness & Training, Incident Management, Data Classification & Loss Prevention, HR Security, Vendor Management, Identity and Access Management.

Fælles for alle discipliner er, at vi arbejder på et strategisk, taktisk og operationelt plan.

Hvor passer du ind? Spørg gerne, og se om vi kan finde en vej sammen!

Impact that matters
Vi er alle drevet af vores fælles formål – at gøre en forskel. Hver eneste dag. Vi måler succesen af vores løsninger på kvalitet, integritet og innovation, og kun det bedste er godt nok. For vi vil ikke blot udvikle løsninger. Vi vil sætte et mærkbart aftryk, der skaber positive og afgørende forandringer både for menneskerne omkring os, vores kunder og samfundet.

Kontakt og ansøgning
Send os din ansøgning, dit CV og andre relevante dokumenter ved at klikke på linket herunder. Det er en forudsætning, at du kan fremvise en ren straffeattest og blive sikkerhedsgodkendt. Ansøgningsfristen er 31. oktober 2017. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte partner Kim Schlyter (København) på telefon 30 93 44 92 eller manager Morten von Seelen (Aarhus) 30 93 50 33, hvis du har konkrete spørgsmål til stillingen. Du kan læse mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

 

Vælg område for at søge.
Risk Advisory (København)
Risk Advisory (Aarhus)
 
Ansøgningsfrist: 31-10-2017
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Aarhus & København