Debitormedarbejder til Deloittes interne økonomifunktion

Tag udfordringen op og vær med til at udvikle regnskabsfunktion i en virksomhed med en ambitiøs vækststrategi. Deloitte søger til snarlig tiltrædelse til selskabets regnskabsafdeling en proaktiv og faglig dygtig medarbejder, som kan varetage og omsætte virksomhedens filosofi ved høj faglighed. Foruden høj faglighed er du en teamplayer, der kan arbejde på tværs af organisationen og kan være sparringspartner for kollegaerne. Du bliver en vigtig del af et team i regnskabsafdelingen, som består af i alt 26 personer, hvis hovedopgave er, at sikre et retvisende og korrekt regnskabsaflæggelse for Deloitte og dets ejere.

Jobbet

Med reference til regnskabschefen bliver du tilknyttet debitor-/backoffice team, som består af 5 faste medarbejdere.

Arbejdsopgaver:

 • Debitorstyring
 • Debitorrykning skriftligt og telefonisk
 • Håndtering af inkasso og konkurser mv.
 • Besvarelse af kundehenvendelser
 • Fakturering
 • Vedligeholdelse af stamdata
 • Ad hos opgaver på tværs af regnskabsfunktionen

Faglige kvalifikationer

 • Du har erfaring med debitorstyring og er fagligt velfunderet i en      regnskabsafdelings opgaver
 • Du har erfaring med SAP
 • Du har erfaring med Excel på dagligdags niveau
 • Du behersker engelsk i både skrift og tale
 • Du er god til at have mange bolde i luften og kan håndtere mange      deadlines

Personlige kvalifikationer

Da Finance teamet er en central enhed i Deloitte er det vigtigt, at du har nemt ved at samarbejde med mange forskellige mennesker i organisationen. Derfor er du også dygtig til at kommunikere på en professionel og imødekommende facon i afdelingen og på tværs af organisationen.

Som person er du positiv, struktureret og formår at bevare overblikket og tage ansvar for dine opgaver. Du har en proaktiv tilgang til opgaverne og ser det som en spændende udfordring, at være med til at udvikle virksomheden.

Om Finance

Du bliver en del af en økonomifunktion bestående af 41 engagerede og dygtige medarbejdere, hvis hovedopgave er at optimere den finansielle og økonomiske styring. Vi bestræber os på at styrke vores profil, med det formål at blive en endnu mere værdiskabende samarbejdspartner over for ledelse og forretningsenhederne. Vi er ambitiøse, kompetente, ansvarlige og har en uformel, professionel tone. Økonomifunktionen er opdelt i Accounting, Planning & Reporting samt Business Controlling.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et udfordrende job med personlige og faglige udviklingsmuligheder. Du bliver en del af en dynamisk, ambitiøs og erfaren organisation, der lægger vægt på høj kvalitet.

Om Deloitte

Deloitte Services er en del af Deloitte Danmark, der har 2.300 ansatte fordelt på 19 kontorer, hvoraf godt halvdelen arbejder på vores kontor i København. Ud over revision har vi selvstændige afdelinger med konsulentydelser inden for skat, risikostyring og intern revision, consulting, økonomi, it og regnskab samt finansiel rådgivning. Deloitte Danmark er en del af Deloitte Global, der er et af verdens største revisions- og rådgivningshuse med 230.000 medarbejdere fordelt på kontorer i hele verden.

 

 
Ansøgningsfrist: 29-10-2017
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Yderligere oplysninger fås hos:
Oksana Sieland
Telefon: +45 29 49 27 00

Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: