Deloitte søger konsulenter til vores transfer pricing-afdeling i København

Vil du arbejde i landets førende revisions- og rådgivningsvirksomhed med udgangspunkt i skatterådgivning for internationale koncerner? Så er dette jobbet for dig.

Du skal være med til at rådgive internationale virksomheder inden for alle aspekter af skat med base i transfer pricing. Vores kunder består af en bred vifte af både store og mellemstore internationale virksomheder. Vi arbejder med spændende og varierede opgaver i et fagligt og forretningsmæssigt miljø, som hele tiden er under forandring.

Vi forventer

  • Du er netop færdiguddannet, har maksimalt 2 års erfaring eller forventer inden for den kommende tid at blive cand.merc., cand.merc.jur., cand.merc.fir. cand.jur., cand.polit. eller cand.oecon.
  • Du har en profil, der spænder bredt inden for skatteretten og/eller økonomi og finansiering.
  • Du behersker dansk og engelsk på højt niveau, både skriftligt og mundtligt.
  • Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du i løbet af dit studie har haft fokus på transfer pricing gennem opgaveskrivning, studiejob eller lignende.

Du kan tiltræde stillingen snarest muligt dog senest 1. november 2017.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde dig et job med store muligheder for personlig og faglig udvikling inden for et af de væsentligste rådgivningsområder i dag og i fremtiden. Du vil sideløbende med arbejdet indgå i vores uddannelsesprogram inden for skat, Deloitte Advanced Tax School, som foregår både i Danmark og i udlandet.

Om os
På landsbasis er vi ca. 220 medarbejdere i skatteafdelingen fordelt på områderne Global Business Tax, Transfer Pricing, Global Employer Service (personskat) samt Indirect Tax (moms, told og afgifter). Vi arbejder i et dynamisk og internationalt miljø med en uformel omgangstone. Vi har højt til loftet og tilbyder et spændende karriereforløb med faglige udfordringer og personlig udvikling, hvori kvalitet, tværfaglighed og samarbejde er i højsædet.

Deloittes transfer pricing-team består af både økonomer og jurister og som rådgiver om, hvordan koncerner effektivt og forretningsmæssigt strukturerer, prisfastsætter, dokumenterer og forsvarer deres koncerninterne transaktioner. Vores team udgør 30 personer og har kontor i København og Aarhus.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV samt relevante dokumenter til os, herunder kopi af seneste karakterudskrifter, ved at benytte vores online ansøgningsfunktion snarest muligt og senest den. 21. august 2017.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte director Jesper Skovhus på telefon +45 20 74 28 04, hvis du har spørgsmål til stillingerne.

Du kan læse mere om Deloitte på www.deloitte.dk og om karriere i Deloitte på www.karriere.deloitte.dk

 
Ansøgningsfrist: 21-08-2017
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Yderligere oplysninger fås hos:
Jesper Skovhus
Telefon: +45 20 74 28 04

Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: