Manager til Valuation & Modelling i Deloitte Financial Advisory

Deloitte Financial Advisory rådgiver internationale, nationale og offentlige kunder med deres finansielle problemstillinger. Det kan være i forbindelse med virksomhedshandler, kapitalinvesteringer, forretningsudvikling, rapportering eller efterlevelse af lovkrav. Vores rådgivning favner bredt inden for Corporate Finance, Due Diligence, Valuation & Modelling, Debt Capital Advisory, Restructuring Services m.v.

Grundet stærk vækst og store ambitioner søger vi en projektleder til vores Valuation & Modelling team i København.

Jobbet

Du vil som projektleder være med til at rådgive vores kunder inden for værdiansættelsesrelaterede problemstillinger, ofte på strategisk niveau, og med udarbejdelse og anvendelse af finansielle modeller. Vi arbejder med problemstillinger på et højt fagligt niveau, og altid med udvikling af praktisk anvendelig løsninger. Vores kerneværdi er, at vi altid gør en forskel for vores kunder.

Opgaverne løses normalt i teams, og ofte på tværs af Deloittes forretningsområder. Som projektleder vil du være teamansvarlig og have den daglige kontakt med vores kunder.

Du tilbydes et selvstændigt og udfordrende job med rige udviklingsmuligheder i verdens største revisions- og rådgivningsvirksomhed. Din hverdag vil være blandt højt motiverede kolleger og i et miljø præget af en uformel omgangstone med fokus på personlig udvikling, og hvor diversitet i teamet anses som en styrke.

Dine kvalifikationer

Vi søger en medarbejder med relevant erfaring og med stærk strategisk og forretningsmæssig forståelse. Du kan arbejde med praktiske løsningsmodeller, som vores kunder forstår og kan anvende, og du kan kommunikere faglige problemstillinger på en letforståelig måde. Du har måske erfaring fra en finansafdeling, den finansielle sektor, investeringsmiljøet, et revisionshus eller anden rådgivningsvirksomhed. Det kan også være at du arbejder i en M&A afdeling og ønsker at specialisere dig mere inden for værdiansættelse og finansiel modellering. 

Personlige egenskaber

  • Du er ambitiøs, passioneret med hvad du gør og har personlig gennemslagskraft.
  • Du indgår naturligt i samspil med andre mennesker og motiveres af at udvikle dig selv og andre.
  • Du ønsker en udfordrende og udviklende hverdag, hvor hver dag byder på nye problemstillinger.
  • Du tager ejerskab for dine opgaver, kan arbejde selvstændigt og i team, og vil gerne være med til at udvikle afdelingen og udvide dit netværk.

Vil du vide mere?

Yderligere spørgsmål til stillingen kan stilles til Partner, Troels Lorentzen på telefon 30 93 56 90 eller e-mail tlorentzen@deloitte.dk

Vi vil behandle ansøgningerne løbende, og du kan sende din ansøgning til os via vores online ansøgningsfunktion på www.karriere.deloitte.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og andre relevante bilag.

 
Ansøgningsfrist: 03-09-2017
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: