Deloitte søger audit graduates med CMA-baggrund til vores ChangeMaker-program i hele landet – med tiltrædelse til august 2018. Er det dig?

Tør du tænke nyt og udfordre gårsdagens løsninger? Trives du i en foranderlig hverdag, hvor der hele tiden opstår nye muligheder? Vil du omsætte forandringer til meningsfyldte løsninger, der skaber en forskel for både kunder, kolleger og din egen karriere? Motiveres du af at lære nyt og være i konstant udvikling? Hvis ja, så har vi ambitionerne om at udvikle dig, så du kan udvikle os.

Deloittes audit graduates – ChangeMaker
Vores audit graduate-forløb, ChangeMaker-programmet, er skræddersyet til dig, der ønsker at udvikle dig fagligt, forretningsmæssigt, personligt og ledelsesmæssigt indenfor regnskab og økonomi. Vi tilbyder et karriereforløb, hvor du får alle muligheder for at indfri dit fulde potentiale – blive udviklet, udfordret og styrket i et internationalt miljø. Du kommer ombord på en rejse, der vil ruste dig til at bruge, kvalificere og udfordre den måde, som vi tænker og udfører revision på både nu og i fremtiden.

Udover at gennemføre vores ChangeMaker-program vil du som audit graduate blive en del af vores dagligdag og kultur, hvor du og de øvrige graduates vil få praktisk erfaring med alle revisionens mange discipliner, herunder kundekontakt og kunderelationer. Din professionelle og personlige udvikling vil være i fokus, hvorfor du også vil få tilknyttet en coach, der vil hjælpe dig med at omsætte udfordringer til kompetencer og indfri dine karrieremål. Din læringskurve vil være stejl, og du skal være motiveret for at lære og tilegne dig en masse ny viden og nye erfaringer. Med andre ord kræver vi en hel del af dig. Til gengæld får du mulighed for at lade din faglige passion og interesse sætte retningen for din udvikling og karrierevej i et af verdens største revisions- og rådgivningshuse.

Er du en teamplayer med evne og lyst til at udfordre status quo?
I Deloitte går høj faglighed hånd i hånd med en uformel teamkultur og et stærkt socialt sammenhold. Med andre ord er din personlighed lige så vigtig som din faglighed. Det er derfor ikke nok, men altid et plus, at du kan dokumentere gode karakterer i fag som revision og ekstern rapportering. Vi ser også på dine evner til at skabe relationer og til at samarbejde, og om du er vant til at tage ansvar for dig selv og dine resultater.

Deloittes services og leverancer forventes altid at være af højeste kvalitet og bygget på dyb indsigt i den enkelte kundes virkelighed. Din evne til at tage ansvar og udfordre for at sikre den bedste rådgivning er derfor afgørende for såvel os som vores kunder. Desuden er det vigtigt, at du kan bevare overblikket over mange opgaver og områder, samtidig med at du altid møder menneskene omkring dig med en positiv og nysgerrig indstilling.

Er du en af vores nye audit graduates?
Så send din ansøgning, dit cv, relevante karakterbeviser og andet, du synes, vi skal se, via vores online ansøgningsformular. Ansætter vi dig, vil du begynde til august 2018. Vi holder samtaler og inviterer løbende til assessment days, så jo før, vi modtager din ansøgning, jo bedre.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte manager Vivian Stisen på 23 34 48 20 eller via vstisen@deloitte.dk.

Du kan læse meget mere om Deloitte, en karriere som audit graduate, Deloittes ChangeMaker-program og vores assessment days på karriere.deloitte.dk. Er du nysgerrig efter at få et glimt af livet som audit graduate hos os, kan du følge vores Facebook-side Deloitte Audit Denmark.

 
Tiltrædelse: August 2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Alle Deloitte kontorer
Yderligere oplysninger fås hos:
Vivian Stisen
Mobil: +45 2334 4820

Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: