Deloitte i Slagelse søger regnskabskonsulent med opstart hurtigst muligt

Vi søger
Kan du lide at have mange bolde i luften og betjene alle størrelser og typer af virksomheder? Er regnskabsuddannet, som med stor sikkerhed og præcision kan afstemme balancen fuldt ud? Har du styr på generelle momsregler? Så er det dig, vi gerne vil have med i vores team. 

Jobbeskrivelse
Vores brede kundesammensætning gør, at vi kan tilbyde udfordringer på alle niveauer i et fleksibelt og dynamisk fagligt arbejdsmiljø.

Du vil få ansvar for din egen kundeportefølje, og du vil samtidig få flere større eller mindre ad hoc opgaver inden for regnskab og økonomistyring i forskellige brancher.

Du vil få et tæt samarbejde med dine kommende kollegaer i og uden for afdelingen.

Opgaverne omhandler primært

  • Bogføring
  • Afstemning af alle balanceposter
  • Indrapportering til offentlige myndigheder (moms, lønsum m.m.)
  • Klargøring af regnskab til revisor
  • Rapportering af regnskabstal til kunden

Din profil
Du er en erfaren og faglig dygtig regnskabskonsulent. Du kan afstemme balancen, og du har styr på generelle momsregler. Har du kendskab til rapportering eller controllerfunktionen, eller lyst til at lære mere om det, er det en klar fordel.

Du er regnskabsuddannet, og du har opnået solid erfaring inden for området. Du fremtræder altid som en professionel sparringspartner hos og over for vores kunder. Du skal selvstændigt kunne håndtere fem til ti kunders bogholderi alt afhængig af størrelse, og du er naturligvis i besiddelse af gode generelle IT-færdigheder.

Du har fokus på kvalitet, og du har en naturlig struktureret tilgang til din opgaveløsning. Du kan holde hovedet koldt selv ved travlhed og i spidsbelastede perioder. Du evner at have mange bolde i luften, og du trives med afveksling mellem mere rutineprægede og mere komplekse arbejdsopgaver.

Du er udpræget servicemindet, og du har en positiv samarbejdsform.

Det kan forventes, at arbejdet skal foregå både på vores kontor i Slagelse og ude hos vores kunder.

Vi tilbyder
Du vil få selvstændigt jobansvar med daglig kundekontakt samt eget ansvar for planlægning og udførelse af opgaverne. Du vil også få gode muligheder for personlig og faglig udvikling med både intern og ekstern efteruddannelse, herunder specielle kursusrækker målrettet din stilling og dine arbejdsområder.

Vi tilbyder fagligt dygtige og engagerede kolleger og en høj grad af frihed - herunder fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsplads.

Du vil blive en del af en uformel afdeling med masser af gode kollegaer på flere niveauer.

Læs mere om Deloitte på www.deloitte.dk og om karriere i Deloitte på www.karriere.deloitte.dk

Interesseret?
Så send din ansøgning, CV samt kopi af andre relevante dokumenter til os ved at benytte den online ansøgningsfunktion.

For yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte Maja Barslev Christensen på 30 93 47 54 eller mail mchristensen@deloitte.dk.

Ansøgningsfristen er 10. september 2017. Vi behandler indkomne ansøgninger løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
Ansøgningsfrist: 10-09-2017
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Slagelse
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: