Er du vild med den finansielle sektor og digital transformation?

Så er Business Model Transformation i Deloitte Consulting måske det perfekte sted for dig. Lige nu søger vi både nyuddannede konsulenter og studentermedhjælpere.

Hos os vil du få mulighed for at beskæftige dig med design og implementering af operationelle ændringer i virksomheders forretningsmodeller, så de kan imødekomme en digitaliseret virkelighed og de forandringer, der følger i kølvandet. Du vil komme til at arbejde i den finansielle sektor med pensions- og forsikringsselskaber såvel som banker, hvor du vil hjælpe med at gennemføre større transformationsprojekter. Dine konkrete opgaver vil være:

  • Analyse og design af finansielle virksomheders operating model
    Med afsæt i virksomhedens digitaliseringsstrategi vil du hjælpe med at designe det operationelle setup for kundevendte og understøttende processer og for organisation og styring.
  • Koncepter for customer centricity
    Du vil være med til at design og implementere koncepter til forøgelse af kundefokus og målrette produkt-, kanal- og serviceudbud til de finansielle virksomheders privat- og erhvervskunder.

Vi søger dig, der ...
... er erhvervsøkonomisk kandidat, ingeniør eller lignende med topresultater. Du er enten studerende, nyuddannet, har relevant erfaring fra konsulentbranchen eller med forretningsudvikling og procesoptimering i den finansielle sektor. Du interesserer dig for bank, forsikring og pension, og du kan hurtigt sætte dig ind i komplekse problemstillinger, hvad enten det drejer sig om kundetilfredshed, produktudvikling, prissætning, omkostninger eller it-understøttelse.

Du er analytisk stærk, struktureret og en god kommunikatør, både mundtligt og skriftligt. Du er ivrig efter at tilegne dig ny viden, nysgerrig af natur, og du engagerer dig i både opgaver og menneskene omkring dig.

Consulting - nysgerrige af natur og ivrige efter udvikling
Vi lever af at skabe forandringer - hver eneste dag. For vores kunder, for hinanden og for samfundet. For os er godt ikke godt nok. Vi leder efter potentialet og sætter en ære i at frigive det fuldt ud. Og vi ser potentialet i dig. Vi sætter rammerne for, at vi hver især kan være den bedste udgave af os selv både professionelt og personligt - for kun på den måde kan vi virkelig gøre en forskel.

Hos os finder du en ambitiøs kultur, hvor vi har visioner for hinanden, både som individer og som team. Vi stræber altid efter at blive endnu bedre. Vi elsker udfordringer og opsøger enhver mulighed for udvikling og opbygning af nye kompetencer. Og vi har det sjovt, mens vi gør det - både ved sammen at udforske nye løsninger og i sociale fællesskaber.

At være del af Consulting betyder ikke blot at være i et fællesskab, der giver dig unikke muligheder for professionel udvikling - det er også et rum, hvori du kan skabe relationer for livet.

Har vi vakt din interesse, og er du nysgerrig efter at finde ud af, om Business Model Transformation i Deloitte Consulting passer til dine drømme og ambitioner? Så læs mere på karriere.deloitte.dk, og skynd dig at sende din ansøgning, da vi afholder samtaler løbende. Måske er vi det perfekte match.

 
Ansøgningsfrist: 13-07-2017
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: