Cand.merc.aud./HA studerende søges til Deloitte

Har du talent indenfor tal, og er du en god relationsskaber? Vil du være en af de bedste inden for dit felt? Hvis svaret er 2 x ja, tilbyder vi dig en noget for noget-deal: Hvis du er ambitiøs og parat til at arbejde hårdt for at nå dine mål, giver vi dig til gengæld en hverdag og et karriereforløb, hvor du får alle muligheder for at indfri dit fulde potentiale.

Deloitte MidtNord søger dygtige økonomistuderende til at tage del i vores mange interessante og udfordrende opgaver. Som studentermedhjælper får du styrket din faglige værktøjskasse og du kommer til at løse opgaver for både kollegaer og vores kunder. Du kommer til at indgå i teams med dygtige kolleger, som vil støtte dig og sikre, at du bliver udfordret i takt med udviklingen af dine kvalifikationer og ambitioner.

Noget for noget-dealen
Fra dag ét vil du indgå i flere forskellige team, hvor du løser opgaver og får sparring fra erfarne kolleger. Du skal være motiveret for at lære og tilegne dig en masse fremmedkapital - både fagligt og personligt. Vi kræver med andre ord en hel del af dig. Til gengæld får du mulighed for selv at påvirke din udvikling og karrierevej i et af verdens største revisions- og konsulentfirmaer.

Kunder og muligheder over hele verden - og nær dig 
Vores kunder spænder fra små opstartsvirksomheder til store internationale koncerner og fra offentlige institutioner til børsnoterede selskaber. Med kontorer i over 150 lande, kan vi trække på faglighed og inspiration fra stort set hele verden og alle brancher.

Din faglighed er høj og din personlighed er positiv 
Vi forestiller os, at du er har 1-2 år tilbage af en relevant økonomisk uddannelse (cand.merc.aud./HA eller lign.), når du starter hos os. I Deloitte går høj faglighed hånd i hånd med en uformel kultur og et stærkt socialt sammenhold. Med andre ord er din personlighed lige så vigtig som din faglighed. Både vi og vores kunder forventer, at Deloittes services og leverancer altid er af højeste kvalitet og bygger på dyb indsigt i den enkelte kundes virkelighed.

Det er derfor ikke nok (men altid et plus), at du kan dokumentere gode karakterer i relevante fag som regnskab og økonomistyring. Vi kigger nemlig også på, om du er en haj til at skabe relationer, er en teamplayer, og om du er vant til at tage ansvar for dig selv og dine resultater. Desuden er det vigtigt, at du kan bevare overblikket over mange opgaver og områder, og at du altid møder kunder og kolleger med en positiv og nysgerrig attitude – selv i de perioder, hvor det går rigtig, rigtig stærkt.

Vi tilbyder
Vi er 350 medarbejdere i alt på vores kontorer i MidtNord og vi arbejder tæt sammen med vores kolleger på tværs af i MidtNord og resten af landet. Vi ser den geografiske spredning som en mulighed for altid at sætte det stærkeste hold til den konkrete opgave - og som en styrkelse af mulighederne for faglig sparring, uddannelse m.v. - uanset om opgaven vedrører revision, regnskab, skat, moms, it eller finansiel rådgivning i øvrigt.

Skal du med på holdet?
Så send din ansøgning, dit cv, relevante karakterbeviser og andet, du synes, vi skal se, via vores online ansøgningsformular. Vi afholder samtaler og ansætter løbende så vi synes selvfølgelig, at du skal sende din ansøgning til os hurtigst muligt.

Vil du vide mere, før du søger en af vores ledige stillinger, så kan du læse om vores rekrutteringsproces og livet som medarbejder i Deloitte på www.karriere.deloitte.dk Og det er selvfølgelig også en god ide at besøge www.deloitte.dk

Nysgerrig?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Manager Claus Fromholt på +45 52 15 92 01

Vælg område for at søge.
Aarhus
Silkeborg
Aalborg
Revision
Revision
Revision
 
Arbejdstid: Deltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Viborg, Silkeborg, Aarhus