Nyuddannede og erfarne it-sikkerhedseksperter søges til SIEM/Security Intelligence/SOC Analyst

Har du lyst til at blive en del af det hurtigst voksende it-sikkerhedsteam i Norden hvor du får mulighed for at gøre en forskel som betyder noget - ikke kun i forhold til din egen karriere, men også i forhold til erhvervslivet, vores fællesskab og langt der ud over.

I Deloittes Cyber Risk Services er vi i dag 70 medarbejdere, som arbejder med informationssikkerhed, tekniske it-sikkerhedstests, Red team opgaver, brugerstyring og overvågning af vores kunders it-sikkerhedsløsninger m.m. For et år siden etablerede vi et Security Operation Center i København med ansvaret for Norden, hvor vi i dag drifter en række kunders SIEM og IPS løsninger som Managed Services. Målet er at udvide vores produkt- og kundeportefølje betydelig over de næstkommende år, hvorfor vi pt. søger en række nye kollegaer inden for SIEM/IPS overvågning og -konsulentydelser, Threat hunting, Security intelligence og Incident response. Vi arbejder ud fra vores eget datacenter i Danmark og SOC'en i København, men har et tæt samarbejde med Deloittes andre globale Security Operation Centre.

Jobbet
Som SIEM/Security Intelligence/SOC Analyst indgår du i vores interne overvågningsteam, hvor du bliver involveret i den daglige drift, hvor du skal overvåge sikkerhedshændelser via specialiserede værktøjer. Alternativ kan du vælge en mere udadvendt it-sikkerhedsrolle med fokus på eksterne konsulentopgaver, implementering og incident response-opgaver. I begge tilfælde indgår du i et stærkt og professionelt team, der løser mangeartede opgaver, hvor du vil få kontakt til, og samarbejde med, nogle af Danmarks største virksomheder samt nordiske og globale kunder. Du vil kunne forvente at få berøring med følgende opgaver:

 • Overvågning, dokumentation samt opfølgning på sikkerhedshændelser herunder monitorering af anormaliteter og mønstre for tegn på kompromitteringer
 • Porteføljestyring af indsatserne på Security Intelligence - sikkerhed og overvågning
 • Threat intelligence efterforskning og udarbejdelse af "Early Warning Services" samt markedsrapportering
 • Incident response-opgaver

Dit arbejdssted bliver i DeloitteHuset .

Din profil
Du har en teknisk it-uddannelse, gerne en videregående uddannelse som eksempelvis civilingeniør, datalog eller lignende, og gerne solid erfaring fra serverinfrastruktur- og/eller netværksområdet.

Alt afhængig af dit erfaringsgrundlag forventer vi at du har kendskab til SIEM, og forstår komplicerede it-tekniske løsninger indenfor it-sikkerhed og logning. Du har styr på netværksprotokoller og sårbarheder i systemer - og det du ikke har kendskab til, tager du ansvar for at søge information om.

Det er en fordel, hvis du har viden - gerne underbygget med relevant certificering - inden for følgende områder og teknologier:

 • Kendskab til SIEM platforme
 • Kendskab til TCP/IP protokoller
 • Unix sysAdm. Skills Kendskab til virtuel systemer - gerne VMware
 • Viden om sårbarheder og malware
 • Stor interesse for udvikling af Security Intelligence/Threat hunting eksempelvis Honeypots og Taxii protokol
 • Kendskab og interesse for DarkNet
 • Passion for Security Intelligence/Threat

Det er ligeledes vigtigt for os, at du har gode kommunikative evner i skrift og tale, både på dansk og engelsk.

Du skal motiveres af at arbejde i en travl hverdag, hvor prioriteter ændres løbende og være interesseret i at tilegne dig nye kompetencer og ny viden om Deloitte Security arbejdsgange og processer. Som konsulent er du struktureret, du kan bevare overblik og du tager ansvar for egne opgaver. Du har gåpåmod, er proaktiv og er ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver. Det falder dig også naturligt at stille spørgsmålstegn til eksisterende processer og komme med nye ideer og forslag. Du yder en god service og formår at holde hovedet koldt i travle perioder. Du trives med altid at fremtræde professionelt over for vores kunder og samarbejdspartnere, og samtidig er det naturligt for dig at have fokus på kvaliteten i dine opgaver.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig en spændende fuldtidsstilling med varierende arbejdsopgaver og muligheden for at lære om de mange forskellige aspekter i arbejdet omkring it-sikkerhed, threat hunting, threat intelligence og overvågningsdiscipliner. Vi tilbyder en attraktiv løn, et godt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på den enkelte medarbejders trivsel og udvikling. Deloitte tilbyder desuden attraktiv kantineordning, lækre omgivelser og mange andre personalegoder.

Som en del af vores etablering af vores Security Operation Center har vi et tæt samarbejde med Madrid, Toronto og Chicago, hvor vi løbende udstationerer medarbejdere for oplæring og erfaringsudveksling.

Kontakt
Send din ansøgning, dit cv og andre relevante dokumenter til os ved at benytte vores online ansøgningsfunktion. Vi har brug for dig og vil behandle ansøgninger løbende, så vi anbefaler, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Manager, Managed Security Services, Niels Bødkerholm på telefon 30 93 61 11.

 
Ansøgningsfrist: 01-09-2017
Arbejdstid: Heltid
Arbejdssted: København
Yderligere oplysninger fås hos:
Niels Bødkerholm
Mobil: +45 30 93 61 11

Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: