Et eventyr for erfarne revisorer, der trænger til luftforandring og store oplevelser

Grønland er ikke til at overse. Med sin strategiske beliggenhed og interessante naturressourcer har mange internationale virksomheder et godt øje til Grønland. Som revisor i Deloitte vil du blive udfordret fagligt, personligt, kulturelt og sprogligt, og du får tilmed en mere international profil – men vigtigst af alt er, at du får en oplevelse for livet.

Jobbet
Vi søger en erfaren kollega til vores kontor i Nuuk. I Deloitte Grønland vil du komme til at møde mange meget forskellige kunder i alle størrelser og blandt andet inden for luftfart, fiskeri, håndværk, turisme, detailhandel og offentlige organisationer. Du får rig mulighed for at brede dine generalistkompetencer ud, tage ansvar og sørge for høj kundeservice, mens du får en oplevelse for livet. 

Bredden i vores opgaver gør, at vi næsten altid kan møde dine ønsker om ansvar og udfordringer. Vores kunders administrative kapaciteter og kompetencer er vidt forskellige – og derfor er dine samarbejdsevner altafgørende. Du kan aldrig bare slå autopiloten til.

Den ideelle kandidat
Vi har brug for kollegaer med alle erfaringsniveauer. Du skal som udgangspunkt have et par års erfaring, men det er ikke afgørende om du har 2, 10 eller flere års erfaring. Hvis du er frisk på nye eventyr, så har vi brug for dig.

Vi forestiller os, at du har erfaring som revisor for små, mellemstore og evt. store virksomheder - og har du erfaring med God Offentlig Revisionsskik, så er du også mere end velkommen til at søge. 

Du er sandsynligvis lidt dygtigere end dine kolleger, hvor du er nu. Du er i hvert fald nok mere eventyrlysten og har derfor nu lyst til at prøve nye udfordringer.

Som person er du positiv, engageret, udadvendt og så besidder du en god portion sund fornuft og situationsfornemmelse.

Vi tilbyder
At komme til et nyt land kan være en stor omvæltning – det ved vi. Derfor sørger vi for, at rammerne er på plads, når du og din familie kommer hertil, og I vil blive budt godt og varmt velkommen ind i vores fællesskab.

Livet i Grønland er lidt anderledes end i Danmark - vi har eksempelvis næsten ikke noget transport tid, hverken til kontoret, kundebesøg eller fritiden. Desuden giver livet på Grønland mulighed for jagt, fiskeri, vandreture i fjeldet og skisport om vinteren. Du vil med andre ord få mulighed for at blande forretning med fornøjelse.

Vi tilbyder en attraktiv gagepakke, personalebolig (ofte med en ret fantastisk udsigt til fjeld og fjord) og en årlig feriefrirejse. Derudover deltager du på helt sædvanlig vis i faglige kurser i Danmark, så du løbende kan vedligeholde og udvikle din faglige viden.

Om Deloitte
Deloitte er den ældste og største revisions- og rådgivningsvirksomhed i Grønland. Vi er ca. 15 medarbejdere, der servicerer små, mellemstore og store virksomheder.

Sammen har vi et stærkt socialt sammenhold med kolleger, der sejler, går på jagt og vandrer sammen. Vi har en bådforening, hvor du som medlem kan få adgang til at booke foreningens båd, så du ikke selv behøver anskaffe en båd for at komme ud at sejle - og kan du ikke sejle i forvejen, så er der altid nogen, der kan lære dig det. 

Deloitte Grønland er en selvstændig del af Deloitte Danmark, der har ca. 2.400 ansatte. Udover revision har vi selvstændige afdelinger med konsulentydelser inden for skat, risikostyring, intern revision, consulting, økonomi, it og regnskab samt finansiel rådgivning.

Læs mere om Deloitte på www.deloitte.dk og om karriere på www.karriere.deloitte.dk

Følg os også på Facebook "Deloitte Greenland".

Nysgerrig?
Det er en stor beslutning, at flytte til et andet land - og både du og din familie har nok behov for, at få besvaret en række spørgsmål, inden du beslutter dig for at søge et job her hos os. 

Du er meget velkommen til at kontakte Claus Bech på +299 48 34 11 eller sende en mail på cbech@deloitte.dk – også selvom du måske ikke er helt parat til at tage springet lige nu.

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende til samtale, derfor opfordrer dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Søg stillingen via den online søgefunktion. Ansøgningsfristen er 31. august 2017.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Ansøgningsfrist: 31-08-2017
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Nuuk
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: