Offentlig økonomistyring - Deloitte Consulting søger seniorkonsulenter med erfaring i udvikling af form og figur

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores kompetencer indenfor økonomistyring og søger derfor nye medarbejdere med fokus på økonomi- og virksomhedsstyring samt forståelse af rollen som økonomichefens rådgiver. Vi søger lige nu profiler med erfaring til seniorkonsulentstillinger, hvor der er rig mulighed for at servicere såvel private som offentlige kunder.

Karriere i Deloitte Consulting
Kunne du tænke dig et alsidigt job, hvor du får lov til at udnytte både dine faglige og menneskelige kompetencer? Vil du være del af en stor, international tværfaglig organisation med mange udviklingsmuligheder? Vil du sætte form og figur på økonomi- og virksomhedsstyringen? Så er en stilling som konsulent i Deloitte Consulting nok noget for dig.

Mod på opgaver, der forandrer
Deloitte Consulting er blandt de førende rådgivere og implementeringspartnere indenfor økonomi- og virksomhedsstyring. Vores opgaver spænder fra udvikling af strategi og overordnede rammer for økonomistyringens tilrettelæggelse og organiseringen af økonomifunktionen til operationalisering af rammerne for de løbende registreringsopgaver og design af de daglige processer.

Du vil hos os have indflydelse på hvilke økonomistyringsmæssige discipliner du kan komme til at arbejde med, og derigennem få mulighed for at udvikle både dine faglige kompetencer og dine evner til at være drivkraft bag udvikling og fornyelse på området.

Du vil blive del af Deloitte Consultings CFO Services, der beskæftiger sig med optimering og styrkelse af økonomifunktionens rolle ved at fokusere på, hvor økonomifunktionen skaber værdi

Hos os kan du se frem til at indgå i projekter, der kan omfatte f.eks.:

  • Vurdering af kundernes aktuelle styringsmæssige udfordringer og mulige tilgange i forhold til håndteringen af disse, herunder understøttelsen af forretningens styringsbehov, design og implementering af sammenhængende styringsmodeller, organisering af økonomistyringen og systemunderstøttelse af styringsmodeller.
  • Gennemførelse af budgetanalyser.
  • Identifikation af potentialer for øget værdiskabelse i virksomheder og organisationer.

Du får således rig mulighed for at udbygge dine personlige egenskaber, dit netværk og din kompetencemæssige værktøjskasse i det daglige samarbejde med nogle af de dygtigste konsulenter indenfor økonomistyring.

Du får desuden mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks største virksomheder og komplekse problemstillinger, og du får en hverdag med spændende udfordringer.

Som nyansat i Deloitte Consulting bliver du tildelt en counsellor, og du vil indgå i vores interne uddannelsessystem, hvilket tilsammen sikrer, at du uafhængigt af anciennitet får den nødvendige støtte og de nødvendige metodeværktøjer, der kan danne fundament for din karriere i Deloitte Consulting.

Om dig
Du er uddannet cand.merc., cand.oecon., cand.polit. eller lignende, og har i den forbindelse opnået rigtig gode resultater. Du har herudover relevant erfaring fra et tidligere eller nuværende job.

Du har formentlig i dag job som controller, business partner eller er på anden vis involveret i din virksomheds økonomiprocesser, eller også har du i dag en stilling i konsulentbranchen med økonomistyringsopgaver, herunder regnskab, budget og rapportering.

Vi forventer, at du trives med tal og er dygtig til at arbejde med dem og udlede informationer fra dem. Herudover er du stærk på det analytiske område. Du er struktureret, har drive og er særdeles god til at kommunikere og formidle budskaber både mundtligt og skriftligt.

Du kan herudover sætte dig ind i andres situation og forstår, at der kan være forskellige interesser, der skal mødes, ligesom du er engageret og giver dig helt hver gang i alt, hvad du gør.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, udskrift af karakterblade og eventuelt andet relevant materiale via deloitte.dk senest 30. juni 2017.

Er der noget du gerne vil vide mere om vedrørende stillingen og hvilke profiler vi gerne vil ansætte, eller Deloitte Consulting i øvrigt, er du meget velkommen til at ringe til manager Niels Poulsen på 22 20 21 60.

Deloitte Consulting
Deloitte Consulting er del af Deloitte Danmark og er et af Danmarks førende konsulenthuse. Vi er over 515 konsulenter, der hjælper vores kunder med at realisere deres strategiske mål gennem rådgivning baseret på dyb faglig indsigt og indgående kendskab til en bred vifte af brancher. Vi leder, styrer og gennemfører projekter for en række af Danmarks største virksomheder indenfor produktion og handel samt i den finansielle sektor og for ministerier, styrelser, regioner og kommuner.

Som medarbejder i en videnvirksomhed, der er anerkendt for at yde kvalificeret rådgivning og dyb faglig indsigt, er det afgørende, at du er opdateret om den nyeste viden og til stadighed udvikler nye kompetencer. Gennem uddannelse, træning og ikke mindst udfordrende arbejdsopgaver udvikler du dig bredt som konsulent og dybt indenfor dit faglige speciale.

Vi stiller høje krav til faglighed, kvalitet og service for altid at være i stand til at give vores kunder den bedste løsning, også undervejs i processen. Derfor er det afgørende, at du altid overvejer, hvordan du løser en opgave bedst muligt – og så alligevel en tand bedre. Med denne tilgang får du rig mulighed for at prøve kræfter indenfor mange forskellige discipliner. Der er masser af udfordringer, og du kan altid regne med, at der står kolleger klar til at hjælpe dig i processen. Du er ansvarlig for at løse dine opgaver, men du er aldrig alene om det.

I Deloitte Consulting vægter vi det sociale miljø højt. Hvis du har lyst, kan du være med til eksempelvis at løbe, spille squash, smage på vin eller gå i biografklub med kollegerne. Du bruger en del tid sammen med dine kolleger, og derfor er det også vigtigt, at arbejde og udvikling suppleres med sociale aktiviteter og godt sammenhold.

 
Ansøgningsfrist: 30-06-2017
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: København
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: