Udforsk dit potentiale, og gør en forskel. Er du en af vores nye revisortrainees med enten HHX, HA eller CMA-baggrund til Deloittes kontor i Silkeborg?

Har du talent indenfor tal og kunderelationer. Brænder du for at tænke på tværs af både ideer, modeller og organisationer? Hvis svaret er 2 x ja, tilbyder vi dig en noget for noget-deal: Hvis du er ambitiøs og parat til at arbejde hårdt for at nå dine mål, giver vi dig til gengæld en hverdag og et karriereforløb, hvor du får alle muligheder for at indfri dit fulde potentiale.

Bruger du tal til at regne den ud?
Vi tilbyder dig muligheden for at blive en del af vores traineehold. Som revisortrainee vil du udover den praktiske erfaring blive en del af vores Audit Academy, hvor du sammen med de øvrige revisortrainees får styrket dine kompetencer indenfor revision, regnskab, økonomistyring, skat og selskabsret. Audit Academy er skabt til dig, der er nysgerrig, udfordrende og modig - og som også mestrer ordentlighed, ansvarlighed og skarpsindighed.

Noget for noget-dealen
Fra dag ét vil du indgå i flere forskellige team, hvor du løser opgaver, møder kunder og får sparring fra erfarne kolleger. Du skal være motiveret for at lære og tilegne dig en masse fremmedkapital - både fagligt og personligt. Vi kræver med andre ord en hel del af dig. Til gengæld får du mulighed for selv at påvirke din udvikling og karrierevej i et af verdens største revisions- og konsulentfirmaer.

Er du en talfikseret teamplayer?
I Deloitte går høj faglighed hånd i hånd med en uformel teamkultur og et stærkt socialt sammenhold. Med andre ord er din personlighed lige så vigtig som din faglighed. Både vi og vores kunder forventer, at Deloittes services og leverancer altid er af højeste kvalitet og bygger på dyb indsigt i den enkelte kundes virkelighed.

Det er derfor ikke nok (men altid et plus), at du kan dokumentere gode karakterer i relevante fag som revision og ekstern rapportering. Vi kigger nemlig også på, om du er en haj til at skabe relationer, er en teamplayer, og om du er vant til at tage ansvar for dig selv og dine resultater. Desuden er det vigtigt, at du kan bevare overblikket over mange opgaver og områder, og at du altid møder kunder og kolleger med en positiv og nysgerrig attitude - selv i de perioder, hvor det går rigtig, rigtig stærkt.

Skal du med på holdet?
Så send din ansøgning, dit cv, relevante karakterbeviser og andet, du synes, vi skal se, via vores online ansøgningsformular. Ansætter vi dig, vil du starte i august 2017. Vi holder samtaler løbende, så vi synes selvfølgelig, at du skal sende din ansøgning til os hurtigst muligt.

Nysgerrig?
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte HR Business Advisor Vivian Stisen. Ring på 23 34 48 20, eller skriv til vstisen@deloitte.dk.

Du kan læse meget mere om Deloitte på deloitte.dk og om karriere på karriere.deloitte.dk samt livet som revisortrainee i Deloitte på facebook.com/revisortrainee.

 
Ansøgningsfrist: 30-06-2017
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Silkeborg
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: