Revisorassistent til Deloitte Aalborg

Er du klar til at lære mere om revision og udvikle dig i et stort revisionshus i fremdrift?

Så bliv en del af Deloitte.

Her får du alle muligheder for at udvikle dig - både personligt og fagligt. Der er altid en mulighed, og vi skal nok hjælpe dig i den rigtige retning. Du får et stærkt bagland, samarbejder med skarpe interne specialister og bruger din talforståelse til at gøre en forskel for vores kunder.

Fordi din arbejdsplads betyder noget
Hos Deloitte i Aalborg bliver du en del af et hus på omkring 80 kolleger, heriblandt 40-50 revisorer. Her træder du ind i et uhøjtideligt miljø, hvor vi hjælper hinanden meget. Det er en social arbejdsplads. Vi kender hinanden rigtig godt, og hierarkiet gør ikke forskel for os i hverdagen.

Assistér i kundeteams og lær på egen hånd
Vi har travlt - selvfølgelig har vi det. Så som revisorassistent træder du direkte ind i kundeteams, hvor du assisterer ved gennemførsel af revisionsopgaver på store og mellemstore kunder.

Samtidig får du din egen lille kundeportefølje af fx holdingselskaber og mindre ejendomsselskaber, så du langsomt lærer at være jobansvarlig og styre opgaver, herunder hele processen omkring kunderådgivning.

Træk på eksperterne
Vi går meget op i vores kunder, og hvordan vi som et stort hus kan tilbyde dem rådgivning, der går udover revision. I Aalborg har vi eksperter i skat og moms siddende, men der er heller ikke langt til specialister i finansiel rådgivning, it og regnskab.

Således kan vi altid sætte det rette hold til en konkret opgave. Men det betyder også, at du kan få faglig sparring og intern uddannelse inden for næsten alle områder. Så du er sikret udvikling, og du kan være sikker på, at du bliver en del af et team, som gør det nødvendige for at hjælpe kunderne bedst muligt.

Udadvendt og opsøgende HD-R studerende
Du kommer ind i et firma, hvor tingene til tider går virkelig stærkt. Det betyder, at du skal spørge efter hjælp, når du har brug for den. Og at du skal være klar til at stille spørgsmål, før du starter på nye opgaver. For sådan løser vi bedst det hele sammen. Vi forestiller os, at du: 

  • har et par års erfaring med revision og er i gang med din HD-R
  • er udadvendt og god til at skabe relationer til både kunder og kolleger
  • kan bevare overblikket i en til tider presset hverdag 

Samtidig har vi brug for lidt fleksibilitet fra dig. Det betyder ikke, at du altid er til rådighed, men du er klar til at give et ekstra nap med engang imellem, når vi har ekstra travlt.

Lyder det interessant?
Så send din ansøgning og dit CV samt andre dokumenter via linket. Vi indkalder løbende interessante kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Claus Fromholt på 52 15 92 01.

 
Ansøgningsfrist: 10-07-2017
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Aalborg
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: