Erfaren revisor til Deloitte Aalborg

Har du solide revisionsevner, som du vil videreudvikle i en virksomhed i fremdrift? Så bliv en del af Deloitte.

Her får du mulighed for at udvikle dig igennem forskelligartede arbejdsopgaver, der potentielt kan strække sig udover revision. Du får et fagligt netværk, hvor du altid kan hente sparring og dermed sikre endnu bedre løsninger for vores kunder. Og dertil kommer mange gode kolleger.

Velkommen hos Deloitte Aalborg
Du bliver en del af et hus på i alt 80 ansatte, hvoraf 40-50 er revisorer. Vi er et ungt team, hvor alle altid står klar med en hjælpende hånd, og hvor vi kombinerer arbejde med det mere sociale. Du træder ind i et uformelt miljø, hvor hierarkiet ikke gør en forskel i vores hverdag.

Få dine egne revisionskunder
Du får din egen kundeportefølje, hvor du har ansvaret for hele revisionsprocessen ved små og mellemstore kunder, hvor du ofte står i spidsen for et team bestående af dig en revisorassistent og en revisionstrainee. Men det kan også være, at du udøver udvidet gennemgang og assistance i forbindelse med hovedaktionærs personlige virksomhed.

Brug vores eksperter til fantastisk kunderådgivning
Generelt fokuserer du på at give god kunderådgivning. Det kan bl.a. indebære, at du rådgiver virksomheder omkring bedre kontroller, der sikrer deres interne forretningsmiljø. Men det kan også være, at du vejleder i forbindelse med køb og salg, eller at du rådgiver omkring moms og skatteforhold.

I alt denne kunderådgivning kan du trække på vores mange interne specialister. I Aalborg har vi eksperter i skat og moms siddende, men der er heller ikke langt til specialister i finansiel rådgivning, it og regnskab. Således kan vi altid sætte det rette hold til en konkret opgave, så kunderne får den bedste rådgivning.

Udviklingsmuligheder i et bredt netværk
Dine nye kolleger er altid klar til at hjælpe dig, for vi bruger hinanden meget. Vi samarbejder på kryds og tværs af afdelinger, så du kan fokusere på revision, men samtidig udvikle dig i mange retninger. Der er altså masser af faglig sparring at hente her, ligesom vi vægter din fortsatte udvikling hos os - både fagligt og personligt. Du kan gå i mange retninger, og vi står klar til at muliggøre dine ambitioner.

Du er godt kendt med revision
Du formår at bevare overblikket og bibeholde den positive indstilling til jobbet, selv når vi har allermest travlt. Og når du får nye opgaver tildelt, spørger du dine kolleger til råds for at sikre en fejlfri udførelse af opgaver - de står alle klar til at hjælpe. Vi forestiller os, at: 

  • du er uddannet HDR eller cand.merc.aud.
  • du kommer fra en lignende stilling og har 5+ års erfaring inden for revision
  • du tager selvstændigt ansvar og kan skabe gode relationer til både kunder og kolleger.

Derudover er du fleksibel i forhold til arbejdsmængde, da vi i nogle perioder har vi mere travlt end andre.

Lyder det som noget for dig?
Så send din ansøgning og dit CV samt andre dokumenter via linket. Vi indkalder løbende interessante kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Claus Fromholt på 52 15 92 01.

 
Ansøgningsfrist: 10-07-2017
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Aalborg
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: