Deloitte søger revisor med interesse for betjening af ejerdrevne virksomheder til vores kontor i Esbjerg

Har du talforståelse ud over det sædvanlige, og er du drevet af at levere høj kundeservice? Motiveres du af at være en del af et stærkt fagligt team? Så har vi måske jobbet til dig.

Jobbet
Hos Deloitte i Esbjerg har vi travlt med spændende opgaver - derfor søger vi medarbejdere til at tage del i vores mange interessante og udfordrende revisions og rådgivningsopgaver. Dit primære arbejds- og ansvarsområde bliver rådgivning og servicering af ejerdrevne virksomheder, herunder udarbejdelse af regnskaber, skattemæssige opgørelser, helhedsrådgivning omkring ejer og virksomhed. Du vil på sigt få ansvar for din egen kundeportefølje, og du vil samtidig få flere større eller mindre ad hoc opgaver inden for de nævnte arbejds- og ansvarsområder. Du kommer til at indgå i mindre teams med dygtige kolleger, som vil støtte dig i opstartsfasen og sidenhen vil sikre, at du bliver udfordret i takt med udviklingen af dine kvalifikationer og ambitioner.

Vores brede kundesammensætning inden for ejerdrevne virksomheder gør, at vi kan tilbyde udfordringer på alle niveauer i et fleksibelt og dynamisk fagligt arbejdsmiljø.

Den ideelle kandidat
Vi forestiller os, at du lige nu er i gang med eller har afsluttet HD(R). Du har minimum 3 års erfaring fra en revisions- eller rådgiverrolle, gerne fra et mindre revisionsfirma. Derudover forestiller vi os, at du:

  • har høj faglighed og fokus på kvalitet i dit arbejde
  • har en naturlig struktureret tilgang til din opgaveløsning
  • er en teamplayer med en positiv indstilling, samtidig med at du formår at tage det selvstændige ansvar, som jobbet kræver
  • er udadvendt og god til at skabe gode relationer til både kunder og kolleger
  • kan bevare overblikket og kan lide at have mange bolde i luften og gribe dem alle igen
  • er indstillet på at yde en ekstra indsats i pressede perioder

Udvikling og uddannelse er afgørende for os, og vi lægger derfor en plan for dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov til såvel faglig som personlig udvikling samt specialisering.

Arbejdet foregår både på vores kontor i Esbjerg og ude hos vores kunder.

Vi tilbyder
Du vil få selvstændigt jobansvar med daglig kundekontakt samt eget ansvar for planlægning og udførelse af opgaverne. Du vil også få gode muligheder for personlig og faglig udvikling med både intern og ekstern efteruddannelse, herunder specielle kursusrækker målrettet din stilling og dine arbejdsområder. Vi tilbyder fagligt dygtige og engagerede kolleger og en høj grad af frihed - herunder fleksible arbejdstider. 

Du vil blive en del af en uformel afdeling med masser af gode kollegaer på flere niveauer. På Esbjergkontoret sidder vi ca. 120 medarbejdere. Vi er lige flyttet i et nyt domicil på Dokken i Esbjerg. Med udsigt over havnen og hurtig adgang til midtbyen, er de nye og topmoderne faciliteter med til at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere sammen med en endnu bedre faglig sparring på tværs af huset.

Ansøgning og ansættelse
Send ansøgning, cv og foreløbige karakterer samt eventuelt andet relevant materiale via vores online ansøgningsformular. Vi kalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Langmack på +45 3093 4474.

Læs mere om Deloitte på www.deloitte.dk og om karriere i Deloitte på www.karriere.deloitte.dk

 
Arbejdstid: Heltid
Arbejdssted: Esbjerg
Hjemmeside: http://karriere.deloitte.dk
Søg online: